KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uludağ Elektrik’ten Lösemi Farkındalığı İçin Turuncu Fatura

Sosyal Faturalar Projesi ile bugüne kadar pek çok mesajı müşterilerine ulaştıran Uludağ Elektrik, bu yıl da Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında bu hastalığa dikkat çekmek için ay boyunca faturalarını turuncu renkte tasarlayarak müşterilerine iletiyor.

Uludağ Elektrik, sağlık, çevre ve sosyal alandaki ihtiyaçlar doğrultusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Sosyal Faturalar Projesine devam ediyor. Şirket, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında bu hastalığa dikkat çekmek için turuncu renkte tasarlanmış faturalarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de müşterilerine ulaştırıyor. Faturalarda “Lösemi önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalıktır” mesajını veren Uludağ Elektrik, toplumda farkındalık yaratmaya devam ediyor. Şirket, binasının aydınlatmasını da turuncuya çevirerek konuya dikkat çekiyor.

Farkındalık yaratan projelerin toplumun bilinçlenmesinde büyük önem taşıdığını söyleyen Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ‘Halk dilinde kan kanseri olarak bilinen Lösemi, çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen hastalıklar arasında yer alıyor. Löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu ve tedavi sonrasında hastaların normal yaşantılarına geri dönebileceklerini vurgulamak istedik. Bu bağlamda, müşterilerimize turuncu renkte tasarlanan faturalar gönderdik. Gönderdiğimiz faturalarımızda yer verdiğimiz mesajımızla da müşterilerimizin lösemi hastalığı ile ilgili bilinçlenmelerine katkı sağladık. Binamızın aydınlatmasını da löseminin rengi olan turuncu renge çevirdik. Ayrıca çalışanlarımızda farkındalık oluşturmak amacıyla Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) standını şirket bünyemizde konumlandırarak, lösemili çocuklarımız için kaynak yaratılmasına destek verdik. LÖSEV’le yaptığımız iş birliği kapsamında kahraman lösemili çocuklarımızı tüm kalbimizle destekliyoruz’ dedi.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Türkiye’nin %100 Kapasite Artışı Sağlayan Mobil Deposuna Gökçelik İmzası

45 yıldır depo ve raf sistemlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin yerli üreticisi Gökçelik, yeni yatırımları ve gerçekleştirdiği atılımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Endüstri 4.0, Tasarım ve AR-GE konularında yaptığı yatırımlarında sektöre öncülük eden Gökçelik, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Gökçelik, ÜR-GE (Ürün Geliştirme) faaliyetleriyle depo sistemlerindeki yeni ürünü ile Türkiye’nin %100 kapasite artışı sağlayan Mobil Depo Raf Sistemine imza attı. Bursa’dan dünyaya açılarak 70’in üzerinde ülkeye ihracat yapan Gökçelik, depo sistemlerinde türünün tek örneği olarak yüzde 100 alan kazanımı sağlayan raf sistemini piyasaya sürdü. Mobil Raf Sistemi dikey depolama yapan yüksek palet depolama sistemi olması ve mobil taşınabilir özelliğiyle depolama kapasitesini arttırıyor. Önceden tanımlanmış ürün seçme opsiyonu sunarken, depolardaki envantere kolay ulaşım ve yüzde 100 ürün seçimini sağlıyor. Özellikle donuk depolarda en iyi soğuk hava sirkülasyonunu sağlayarak, -30 dereceye kadar soğuk hava koşullarında sorun çıkarmadan çalışıyor. Akıllı aydınlatma ile elektrik tüketiminde tasarruflu olan Mobil Depo Raf Sistemi kullanımı kolay panel üzerinden tek personelle çalışması gibi özellikleriyle verimliliği arttırıyor. 

Paletli ürün ve paletsiz ürün rafları için kullanılabilen Mobil Raf Sistemi; genel kullanıma uygun, rotasyonu az ya da orta olan ürün stokları, nakliye depoları, soğuk zincir depoları, gıda stoklayan, uzun profil stoklayan firmalar ve sahne gibi üretim yapan birçok firma için kullanıma uygun üretildi.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yavuzlar Dişli’ye BBB Alinur Aktaş Konuk Oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 25 yılı aşkın süredir başta makine olmak üzere çeşitli sektörlere yönelik dişli imal eden ve üretiminin yüzde 50’den fazlasını 25 ülkeye ihraç eden Yavuzlar Dişli’yi ziyaret etti.Yavuzlar Dişli AŞ’nin Tahtalı’taki fabrikasında incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş çalışanlarla sohbet etti.

Fabrika kurucuları Esat Sağlam ve Selahaddin Şengül ile Yavuzlar Dişli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Sağlam’dan üretimleri hakkında bilgilen alan Başkan Aktaş, “Bursa bir tarih ve kültür şehri. Çok kıymetli bir coğrafyada olan Bursa aynı zamanda katma değerli ürünlerin imal edildiği önemli bir sanayi kenti” dedi. Başkan Aktaş’a faaliyetleri hakkında bilgi veren Yavuzlar Dişli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Sağlam, “Yavuzlar Dişli olarak böylesine büyük ve güçlü bir sektörün, parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendimize belirlediğimiz hedef; Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te, 3 kıtada 30’dan fazla ülkeye, üretimimizin yüzde 65’inden fazlasını ihraç etmek ve ihracatımızı yüzde 15 artırmaktır. Ekip arkadaşlarımızla buna inancımız tam” şeklinde konuştu.

Yavuzlar Dişli AŞ ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa’da başta otomotiv, tekstil ve makine olmak üzere pek çok sektörde üretim yapılıyor ve dünyanı dört bir tarafına ihracat gerçekleştiriliyor. Bunu da Bursa’nın kıymetli firmaları yapıyor. Bunlardan birisi olan Yavuzlar Dişli’de çok güzel bir sinerji gördüm” dedi.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saydam Patent A.Ş. 15. yılını Kutluyor

Türkiye’nin alanında öncü firmalarından Saydam Patent Aş. 15. yılını kutluyor. Her yıl daha da büyüyerek sektörün öncü firmalarından biri olmamızı öncelikle her aşamada özverili çalışmalar sergileyen değerli ekibimize borçluyuz. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur, bunun inancındayız. 

Bu serüvende bizleri yalnız bırakmayan değerli müvekkillerimize de teşekkürlerimizi sunarız. Birlikte başarı dolu nice yıllara! Her zaman en iyisini yapmaya ve hedeflerimize emin adımlarla ulaşmaya devam edeceğiz. Şirketimizin 15. yıl dönümü kutlu olsun, birlikte nice yıllara!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeşilova Grubu, Automotive Meetings’e Katıldı

Yeşilova Holding, onlarca ülkeden otomotiv ana ve yan sanayi şirketlerini bir araya getiren ve bu yıl 4.sü düzenlenen Automotive Meetings Bursa etkinliğine katıldı. Etkinlikte, Yeşilova şirketlerinin elektrikli araçlara yönelik geliştirdiği ürün grupları büyük ilgi gördü.

Otomotiv endüstrisinde birçok alandaki paydaşların bire bir görüşmeler gerçekleştirdiği ve alanında Türkiye’deki tek etkinlik olma özelliği taşıyan Automotive Meetings Bursa, 8-10 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Etkinliğin ana destekçilerinden biri de olan Yeşilova Holding, Grup çatısı altında faaliyet gösteren Canel Otomotiv, Cansan Alüminyum ve Can Metal şirketleri ile etkinlikte, yerel ve uluslararası sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Automotive Meetings etkinliğini, tüm dünyadan sektör temsilcilerini bir araya getirmesi ve karşılıklı fikir alışverişi yanında iletişim imkânı sunması nedeniyle de çok önemsediklerini belirten Yeşilova Grup İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova, şunları söyledi: “Etkinlik süresince özellikle Avrupalı müşteriler ve potansiyel tedarikçiler ile görüşme fırsatımız oldu. Çok verimli B2B görüşmeleri gerçekleştirdik. Özellikle elektrikli araçlara yönelik geliştirdiğimiz ürünlerin dikkat çektiğini gördük. Otomotiv sektöründe elektrikli araçlarda yaşanan dönüşüm ile Yeşilova olarak biz de odağımıza elektrikli araçları alarak ürün portföyümüzü genişletiyoruz. Ayrıca, terminolijide ‘Full Service Supplier’ olarak geçen ürün geliştirme yetkinliğimiz sayesinde şasi ürün grubunda çelikten alüminyuma çevirdiğimiz parçalar ile araç ağırlığını azaltıcı çözümlerimiz de müşterilerimizin dikkatini çekiyor.”

 

Yeşilova Liderleri, Şirketlerin Gelecek Stratejilerini Belirledi

Yeşilova Holding ve Grup bu yıl ikincisi düzenlenen Strateji ve Kültür Kampı; Yeşilova Holding Strateji ve Kültür Kampı, Grup İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova, Yönetim Kurulu üyeleri Yasemin Yeşilova ve Şevket Sayılgan ile Holding ve Grup şirketlerinden genel müdür ve müdür pozisyonundaki üst düzey yöneticilerin katılımıyla 28-29 Ekim tarihlerinde Sapanca’da gerçekleştirildi. 

Yalçın Yeşilova, Grup olarak stratejik hedeflerinin rehberliğinde, ‘Mutlu çalışanlarla sürdürülebilir bir dünya’ amaçlarına bağlı olarak son dönemde güçlü ve kararlı adımlarla ilerlediklerini söyledi. İş kollarında yurt içi ve yurt dışındaki konumlarını güçlendirirken, yeni büyüme alanlarında da proje ve yatırımları hayata geçirdiklerini açıklayan Yeşilova, bugün karşı karşıya olunan ekonomik, politik ve sosyal risklerin ise tüm iş dünyası için iş modellerini ve stratejileri yenilemeyi ve dönüştürmeyi zorunlu kıldığını ifade etti. 

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen oturum ve çalıştayların ardından Yeşilova liderleri, günün sonunda düzenlenen kutlamada keyifli dakikalar yaşadı, Cumhuriyet’in 99. yılını coşku içinde kutlandı. 

 

Yeşilova’dan Örnek Çevresel Uygulama

Yeşilova Holding, sürdürülebilir bir gelecek için gerçekleştirdiği dönüşüm yolculuğunda, tüm Grup şirketlerinde kullanılan karton bardakların kullanımını sıfırladı.

Yeşilova Holding, daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya için kaynakları doğru kullanmaya ve atıkları minimize ederek geri dönüştürmeye büyük özen gösteriyor. Grubun bu kapsamda hayata geçirdiği son adım, aylık kullanım adedi 150 bine ulaşan karton bardak kullanımının sıfırlanması oldu. Sürdürülebilir bir dünya ve sorumlu tüketim ilkeleri çerçevesinde hayata geçen uygulama ile hem önemli bir tasarruf gerçekleşti hem de çevresel atık oluşumunun önüne geçildi. Ağustos 2022’de başlayan uygulama kapsamında, aylık 150.000 adet olan karton bardak atığını doğaya bırakmamak için Grup şirketlerinin tamamında cam bardak kullanılmaya başlandı. Uygulama ile 5.520 kg karbondioksit, 495 kg plastik, 10.125 kg kereste kullanımı olmak üzere büyük bir sera salınımının önüne geçildi. 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova “Hem çevresel etkimizi azaltmak hem de yarınlara daha iyi bir gelecek bırakmak için Yeşilova Grubu olarak farklı uygulamalar hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gülipek Tekstil, 2021 Yılı Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı

Gülipek Tekstil olarak ilkini 2020 yılı için ve bu yıl 2.’sini hazırladığımız, Sürdürülebilirlik Raporumuz yayımlandı. Raporda; 2021 yılında gerçekleştirilen ve 2022 yılında gerçekleşmesi planlanan projeler, proses iyileştirme çalışmaları, ekonomik/sosyal/çevresel performans, ürün geliştirme faaliyetleri, özel sektör – üniversite iş birlikleri gibi birçok çalışmaya ve hedeflere yer verilmiştir. Bunun yanı sıra şirket bilgilerini, ürün gruplarını, şirket değer ve yapıtaşlarını anlattığımız bu rapor GRI standartlarına göre hazırlanmıştır. Hazırlanması aşamasında büyük emek harcadığımız bu raporu siz değerli paydaşlarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 

QR kodunu okutarak, 2021 yılı Sürdürülebilirlik Raporumuzu inceleyebilirsiniz.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coşkunöz Savunma ve Havacılık Grubu’na Saha Expo Fuarı’nda Büyük İlgi

Yerli ve milli savunma sistemlerinin en yeni modellerinin sergilendiği Saha Expo Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, 25-28 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayiinden yüzlerce firmanın katıldığı fuarda, Coşkunöz’e ait büyük stant alanında holdingin savunma-havacılık alanında faaliyet gösteren şirketleri Coşkunöz Savunma ve Havacılık (CSH) ve UAVERA’nın yanı sıra mesleki eğitim alanında projeler yürüten Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) da yer aldı. 

Yerli ve yabancı yüzlerce firmanın bir araya geldiği fuarda; havacılıkta çözüm ortağı olma konusunda kabiliyetlerini sergileyen CSH ve UAVERA fuarın son gününe kadar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Standı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ticaret Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, SSB Başkanı İsmail Demir ve TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal ile birçok ziyaretçi ve firma yetkilisi ziyaret etti. Hedef ülkelerdeki potansiyel iş birliklerini artırmak üzere görüşmeler yürütüldü. Fuarda UAVERA’nın sergilediği, kendi üretimi olan İHA’lar petrol boru hatlarından sahil güvenlik denetimlerine, deniz kirliliğinden medikal ekipman taşınmasına kadar geniş ticari kullanım alanlarıyla dikkat çekti.

Çok sayıda katılımcının ziyaret ettiği stantta Coşkunöz Savunma ve Havacılık İnsan Kaynakları birimi de ziyaretçilere kariyer fırsatları ve genç yetenek programlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi. Şirkette kariyer yapmak isteyen kişilerin iş başvuruları alındı.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gözde ITS – Kaplanlar Soğutma Ortaklığında ‘QDMS – Entegre Yönetim Sistemi Projesi’

Gözde IT Solutions olarak, Global standartları yerel esneklik ve çeviklikle sunan bir yol arkadaşı olmanın yanında, değişimin zaruriyet haline geldiği günümüzde müşterilerimize hızlı ve doğru kararlar alabilmelerini sağlayan hizmetler sunuyoruz.  Çözümlerimiz ile müşterilerimizin günümüz koşullarında hayatta kalmak için gerçekleştirmek zorunda oldukları “Dijital Dönüşüm” yolculuğunda yol arkadaşı olmaktan memnunuz. Bu yolculuğa 7 ana kategoride 30’ den fazla çözümümüzle eşlik ediyoruz.

Kaplanlar Soğutma Dijital Dönüşüm kapsamında, Doküman yönetimi, Düzeltici ve iyileştirici faaliyet yönetimi, Genel aksiyon ve YGG yönetimi, Dış müşteri şikayetleri yönetimi, ISG risk yönetimi, Olay bildirim süreçlerinin Dijital ortam üzerine taşınması için QDMS - Entegre Yönetim Sistemi yazılımını tercih etti. Firmanın sahip olduğu kalite belgelerinin gerektirmiş olduğu, tüm dokümanların yönetimi, düzeltici ve iyileştirici faaliyetlerin talepten kapatılmasına kadar olan akışın yönetimi, kurum içi, dışı, periyodik vb. aksiyonların yönetimi, müşteri şikayetlerinin yönetimi, ISG risk ve Olay bildirim modüllerinin yönetimi QDMS yazılımı üzerinde gerçekleşecektir. Uygulama içerisinde, ihtiyaç duyulan her noktada firmanın sahip olduğu ERP yazılımı ile entegrasyon yapılmaktadır.  



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EuroShop 2023 umdasch - Nihayet Yeniden Bir Arada

26 Şubat - 2 Mart 2023 tarihleri arasında küresel perakende sektörünün "yıldızlar geçidi” Düsseldorf'taki EuroShop'ta buluşacak. umdasch The Store Makers, Salon 12'de "Sustainably Together" sloganı altında benzersiz bir müşteri deneyimi için çok çeşitli çözümler sunacak. 

Profesyonel görüşmeler ve kişisel karşılaşmalar için ideal bir yer olan ilham verici pazar yeri atmosferinin hakim olacağı umdasch The Store Makers'ın 675 metrekarelik standını ziyaretçiler dört gözle bekleyebilirler. Bu kez umdasch'ın yenilikçi fuar ortakları arasında LED ekran ve video duvar uzmanı LEDCON, Türk iştiraki umdasch Madosan, Dubai'den Store Makers Middle East ve kardeş şirket Umdasch Group Ventures ile perakende alanındaki yatırımı shopreme yer alıyor.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BenMaker STEM & Makers Fest/Expo Kapadokya'da

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, NEVÜ Kapadokya Teknopark, Hacettepe Üniversitesi STEM & Maker Laboratuvarı iş birliğiyle hazırlanan “STEM & Makers Fest/Expo Kapadokya” etkinliği, İsviçre ve Kazakistan üniversiteleri, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenler ve öğrenciler,  Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımlarıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, akademisyenlerin, öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe vermiş oldukları desteklerden dolayı paydaş ve katılımcılara teşekkür etti. Aktekin, “Üniversite olarak Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kapadokya Teknopark, Hacettepe Üniversitesi STEM & Maker Laboratuvarı iş birliğiyle düzenlenen ve iki gün boyunca süren “STEM & Makers Fest/Expo Kapadokya” etkinlikleri yoğun ilgi gördü.

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ve bilim ile teknoloji tutkunlarının bir aya geldiği etkinliklerde ülkemizin farklı üniversitelerinden akademisyenlerin ve öğrencilerin,  Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okullarımızın yanı sıra İsviçre ve Kazakistan gibi ülkelerin üniversitelerinden de katılım oldu. 36 Atölye, 6 bilim şovu, 11 MOST etkileşimli poster sunumları ve 14 Stem Playground çalışmaları yer alırken, yurt içi ve yurtdışından gelen akademisyenlerin sunumlar gerçekleştirdikleri etkinlikte, öğretmenler, veliler ve çocuklar etkinlik alanında “STEM” ve “Makers” alanlarında gün boyunca bilimle dolu dakikalar geçirme fırsatı buldular.

Benmaker Üretim Becerileri Atölyesi olarak katıldığımız etkinlikte; yaklaşık 450 çocuğumuza atölyelerimiz de Ahşap Roket Modeli yaptırarak, çocukların hem eğlenmelerini hem de eğlenirken el zihin koordinasyonlarını arttırarak, tasarım becerisi ve analitik düşünme yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalıştık. 

  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QMAD Yazılım ve Kurumsal Çözümler, TOFAŞ GoTech2022 Etkinliğinde

QMAD Yazılım ve Kurumsal Çözümler Ltd. Sti. olarak TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş., düzenlediği GoTech2022 etkinliğine katıldık. TOFAŞ Akademi tarafından 5.kez gerçekleştirilen GoTech 2022 etkinliğine “QMAD Yazılım ve Kurumsal Çözümler LTD STİ “olarak standımız ile 23.11.2022 tarihinde Tofaş bünyesinde Bursa'da yapılan GoTech etkinliğini başarıyla tamamladık.

Etkinliğe, şirketimiz çalışanlarından Fatih Bulduk ve Melike Doğru katıldı. İlham verici ve dijital dönüşüm projelerinin yer aldığı etkinlikte biz de QMAD Yazılım olarak başta otomotiv sektörüne yönelik ürünlerimizi tedarikçilerin beğenisine sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu etkinliği düzenleyen TOFAŞ yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ortopedi Uzmanları Medicabil’de Buluştu

Kalça Diz Artroplasti Derneği tarafından düzenlenen 16. İleri Artroplasti Kursu Medicabil Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 100’e yakın ortopedi hekiminin iştirakiyle 18-19 Kasım 2022 tarihlerinde yapılan İleri Artroplasti Kursunda katılımcılar primer vaka, özellikli vaka ve revizyon (düzeltme) konularını ileri seviyede ayrıntılı olarak teorik ve canlı cerrahiler zemininde interaktif tartışma imkanı buldular.

Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, 16. İleri Artroplasti Kursuna ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını belirtirken, “Yeni bir Diz Artroplasti kursunda daha genç meslektaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunduk. Diz artroplasti alanında canlı cerrahi uygulamalarıyla kursa katılan meslektaşlarımızla fikir alışverişi gerçekleştirdik” dedi.

Kursun ilk oturumunda Primer Total Diz Artroplastisi konusu ele alınırken, Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’in iki Primer Total Diz Artroplastisi ameliyatı kurs katılımcıları tarafından canlı olarak izlendi. Prof. Dr. Turhan Özler’in yaptığı üçüncü canlı ameliyatta ise revizyon total diz artroplastisi gerçekleştirilerek katılımcılar tarafından değerlendirildi.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maysan Mando Sosyal Aktivite Kulübü

Maysan Mando olarak 2022 yılında Sosyal Aktivite kulübümüzü hayata geçirdik. Sosyal aktivite kulübümüzün enerjisi ve spora olan ilgisiyle şirket çalışanlarımızla koşu takımızı oluşturduk. 5 Ekim Eker Irun koşusunu kendimize hedef belirleyerek her hafta antrenmanlar düzenlemeye başladık. 5 Ekim Eker Irun koşusunda adımlarımızı Koruncuk vakfı adına iyilik için koştuğumuz bu etkinlikte şirketler 5K kategorisinde şampiyonluk gururunu yaşadık. 6 Kasım N KOLAY İstanbul Maratonu’nda ‘’Güçlü toplum güçlü gelecek için kız çocukları okumalı ‘’ diyerek Kır Çiçekleri adına adımlarımızı iyilik için attık.
Koşu takımımızın enerji ile adımlarımızı iyilik için atmaya devam edeceğiz.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kurumlarımızı tebrik ederiz.
Haberler geliş sırasına göre yer almıştır. 

Geri