KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

20. Kalite ve Başarı Sempozyumu / 1 Haziran 2023 Perşembe Bursa / ‘Belirsizlikler Dünyasında…’

Büyük buluşmada yerinizi almak için; ajandalarınıza not almayı unutmayın…
Kalite ve Başarı Sempozyumumuz 20 yaşında…

KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde birincisini 2003 yılında düzenlediğimiz Kalite ve Başarı Sempozyumumuz, gösterilen ilgi ile kentimizde ve iş dünyasında köklü bir yer edindi ve 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor. 
2023 yılında yeniden tüm program yüz yüze…

Bursa’dan ulusala açılan, başlangıcından bugüne dek her yıl büyük bir heyecan ve özenle hazırlandığımız, sürdürülebilirlik anlamında örnek bir etkinlik olan Sempozyumumuzun 20'incisini 1 Haziran 2023 tarihinde ‘Belirsizlikler Dünyasında…’ teması ile gerçekleştireceğiz. 

Cumhuriyetimizin 100. yılında, 20. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda sizlerle bir arada olmak için heyecanlıyız.

Ülke ve dünya gündemi doğrultusunda, iş ve yaşam kalitesi kavramlarının konuşulacağı, iyi iş uygulamalarının, iş ve yaşam kalitesi üzerine deneyim ve bilginin paylaşılacağı, iletişimin, dostlukların güçleneceği bir Sempozyum ortamını daha birlikte yaşamayı diliyoruz. 

İş ve yaşamda öne çıkan konuşmacıları konuk edeceğimiz, aynı anda 20. Kalite ve Başarı Fuarı’nın da açık olacağı ve Bursa Kalite Ödülü töreni ile sona erecek programımız için hazırlıklarımız devam ediyor.

ERKEN SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

*Sempozyum afişimizin görseli; aynı tema ile düzenlediğimiz 9. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması’nda Birincilik Ödülü almaya hak kazanan Kübalı sanatçı Aristides Hernandez’in eseridir. 

İçeriğimiz hazırlanıyor, program detayı çok yakında sizlerle…
Bilgi için; arzu.ozel@kalder.org 

Geri