KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263


Emin Direkçi
KalDer Bursa Şubesi
Yönetim Kurulu Başkanı

Değerli Arkadaşlarım,

Kasım ayında; “Belirsizlikler Dünyasında” ana temasıyla başlattığımız 9. Uluslararası Karikatür Yarışmamıza başvurular sona erdi. Yarışmaya; 58 ülkeden, 452 sanatçıdan, toplam 1063 karikatür başvurusu ulaştı. Şimdi sıra jürinin değerlendirmesinde.

Ayrıca Cumhuriyet’in 100. yılına özel; ‘Gelecek ve Yaşam’ ana temalı KalDer Bursa Ulusal Genç Çizerler Karikatür Yarışmasını da başlattık.

BKÖ değerlendirici eğitimi ile hazırlıklar devam ediyor. Süreçte görev alan tüm değerlendiricilerimize ve kurumlarına başarılar diliyoruz.  

25 Ocak’ta EFQM ve BKÖ Deneyim Paylaşım Konferansında Bursa’dan HITACHI ASTEMO ve Sakarya’dan TOYOTA BOSHOKU firma temsilcileri kazanımlarını paylaştılar. Sunumlar, verilen mesajlar ve moderasyon çok güzeldi. Her iki kurum ve temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz, kendilerini Avrupa’da ülkemizi temsil ederken de görmek istiyoruz.  

31 Ocak’ta Çevre İş Sağlığı ve Güvenliğinde Kalite Uzmanlık Grubumuzun KKDİK Yönetmeliği Paneli gerçekleştirildi. Sayın Makbule Çetin’e paylaşımları için teşekkür ediyoruz.

KalDer evinde gerçekleştirdiğimiz tüm etkinliklerde salonun tamamen dolu olması; hem doğru ve güncel temaları işlediğimizi gösteriyor hem de bizi çok mutlu kılıyor…

Hem üyelerin kurumumuza ziyaretleri hem bizim kurum ziyaretlerimiz devam ediyor.
Kurumların ilgileri ve üye kazanımlarımız giderek artıyor, sadece ocak ayında 8 yeni üyemiz oldu. Katılımlarla büyümek bizi çok mutlu kılıyor.

GençKal sınav takvimlerine bağlı kalarak; kendileri için eğitim ve sohbetler planlıyorlar, KalDer etkinliklerine destek veriyorlar, ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Biz de bu gelişmeler vesile olduğumuz için mutlu oluyoruz.

KalDer evi salonlarına ilgi devam ediyor. Geçtiğimiz yıl; 252 çalışma gününde 93 gün salonlarımız kullanılmış. Salonlarımızda henüz etkinlik gerçekleştirmemiş firmalarımızı bekliyoruz.

Önümüzdeki ay şimdiden ajandalarınıza eklemenizi istediğimiz etkinlikleri aşağıda duyurmak isterim.
- 8 Şubat’ta KalDer evinde gerçekleşecek Teknoloji Dijital Dönüşüm İnovasyon Uzmanlık Grubunun düzenleyeceği, Teknoloji ve Endüstriyel Uygulamalar konulu Panelimiz,
- 18 Şubat’ta KalDer evinde gerçekleşecek Olağan Mali Genel Kurulumuz,
- 20 Şubat’ta İstanbul Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleşecek Kazananlar Konferansı...

                                                        KALDER BURSA 25 YAŞINDA smiley

İçinde bulunduğumuz şubat ayı, KalDer Bursa Şubesi’nin 1998 yılında kuruluşunun da yıl dönümü. 25. yılına ulaşmasında katkısı olan tüm gönüllülerimize, kalite dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Tüm ilgi ve destekleriniz için hepinize teşekkürler.

Saygılarımla

Geri