KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

KalDer Üye Buluşmamızı Kalite Parkımızda Büyük İlgi ile Gerçekleştirdik

Salgının yaşanması ile üyelerimiz ile olan yüz yüze buluşmalarımız oldukça azalmıştı. KalDer Bursa olarak üyelerimiz ile bir araya gelmek, sohbet etmek, KalDer’e yeni katılan üyelerimiz ile tanışmak için Kalite Parkı’nda özel bir program gerçekleştirdik. İlk planımız yağmur nedeniyle ertelenmiş olsa da ikinci duyurumuzda oldukça güzel bir havada ve daha kalabalık bir grup ile bir araya geldik. 

Referans Catering’in destekleri ile düzenlediğimiz programımıza; iş insanları, yöneticiler, GençKal’ın temsilcileri ve kalite gönüllüleri katılım sağladı. 

Sonbahara veda ederken, güzel bir havada, keyifli sohbetlerle gerçekleşen programa ilgi oldukça yüksekti. Etkinliğimize katılan tüm kalite dostlarımıza katılımları için ve iş birliği üye kurumumuz Referans Catering’e; lezzetli ikramları için teşekkür ediyoruz.











--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bosch Bursa ‘Mükemmelliğin Ötesinde Günü’ Etkinliğine Üyelerimizle Katıldık

İş birliği kurumumuz Bosch Bursa’nın ev sahipliğinde 29 Kasım Salı günü Mükemmelliğin Ötesinde Günü (Beyond Excellence Day) etkinliğine KalDer üyesi kurum temsilcilerimiz ile katıldık. Program kapsamında; strateji yönetimi, İK süreçleri, üretim, saha gezisi gibi alanlarda sunumlarla iyi uygulama örneklerini dinleme ve kıyaslama olanağı bulduk. Programın tüm katılımcılara yararlı olmasını diliyoruz. Ev sahipiliği için Bosch Bursa’ya, 7 ağaç teşekkür plaketini Yönetim Kurulu Başkanımız Emin Direkçi takdim etti.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17. KalDer Sertifika Programı Dersleri Başladı

İş dünyasına kalite profesyonelleri kazandırmak amacıyla 17 yıldır aralıksız devam eden KalDer Sertifika Programı’nda yeni dönemin katılımcıları programa başladı.

Alanında uzman isimlerle 20 farklı konunun ele alındığı programın dersleri KalDer Evi’nde cuma ve cumartesi günleri veriliyor. Programın tüm katılımcılarına fayda sağlamasını diliyoruz. 





Geri