KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:264
KalDer Yönetişim Toplantısı Bursa`da Yapıldı

KalDer Yönetişim Toplantısı 11 Kasım Cumartesi günü Almira Otel’de, Bursa şube olarak bizlerin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya merkez yönetim kurulu üyeleri, şube başkan ve genel sekreterleri, Bursa ödül yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Merkez ve şubeler arasında güç birliği yapılarak, ortak hedeflere ulaşmak ve sürdürülebilir başarıyı elde edebilmek adına her alanda bütünsel hareket edilmesinin önemi vurgulandı. Merkez ve şubeler yeni dönem için planladıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. 2018 yılı üyelik aidatları belirlendi. KalDer Bursa Şubesi olarak yürüttüğümüz kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını detaylı aktardık ve katılımcılar Saklamıyorum Paylaşıyorum kampanyasının KalDer geneline yaygınlaştırılması görüşünde birleşti. Yaklaşan 26. Kalite Kongresi’nde bir arada olma dilekleri ile toplantı sona erdi ve anı fotoğrafında bir araya gelindi. 





MİNTEKS Ulusal Kalite Hareketi`nde

Üye kurumumuz MİNTEKS  Ulusal Kalite Hareketi`ne imza atarak "mükemmellik yolculuğunda ben de varım" dedi. İmza törenine, MİNTEKS Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman, firma yönetici ve çalışanları katıldı.



Eğitimde Kalite Uzmanlık Grubu Eğitimleri

EFQM Mükemmellik Modeli Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinde yer alan U.Ü Sağlık Bilimleri Fakültesi`nde Eğitimde Kalite Uzmanlık Grubu üyemiz Dilek Aydın ve Halis Korkmaz Toplam Kalite, Sürekli İyileştirme ve CIP eğitimlerini verdiler.




Saklamıyorum Paylaşıyorum Kampanyası

Üyemiz Exact Ssytems, Saklamıyorum Paylaşıyorum kampanyasına hediyeleriyle destek verdi.



Geri