KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

ARMACELL YALITIM Kalite Bilincini Artırmak İçin Çalışıyor

 

Başarılı bir Sodex Fuarı geçiren Armacell Yalıtım A.Ş.’nin Genel Müdürü Ilgaz Dalkılıç; “Armacell 2015 yılı Şubat ayı sonunda Das Yalıtım’ın hisselerinin tümünü alarak Türkiye piyasasına girdi. Bu tarihten itibaren yoğun bir bütünleşme süreci içindeyiz. Armacell, elastomerik kauçuk köpüğünde dünyanın önde gelen bir tedarikçisidir. ISK-SODEX 2016’da, 04 – 07 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde geniş ürün gamı ve uygulamalı ürün tanıtımlarımız ile yer aldık. Başarılı bir fuar geçirdik. Bayilerimiz ve yurt dışından gelen ziyaretçilerimiz ile buluştuk. Bu sene kalite bilincini artırmak için çeşitli çalışmalar başlattık. Müşteri tarafındaki kalite algısını yükseltmek çabasındayız. Yılın ikinci yarısında bu çalışmalarımız ağırlık kazanıyor” dedi.

 

“Pazar lideri olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız diyen Ilgaz Dalkılıç, “ ülkemizin jeopolitik koşullarının etkilerine rağmen Armacell olarak bu ülkenin gücüne ve imkanlarına inanıyor ve yatırımlarımıza devam ederek, Türk mühendis ve tüketicisine en kaliteli ürünleri en avantajlı koşullar ile sunmaya devam ediyoruz” dedi.

BORÇELİK ve KERİM ÇELİK’ten 30.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri

 

Borçelik ve Kerim Çelik, 30. İş sağlığı ve güvenliği haftası boyunca çalışanların iş ortamında sağlığını ve güvenliğini korumak yönünde bilinç ve farkındalık artırıcı etkinlikler gerçekleştirdi.

 

Etkinlikler göz tansiyonu, diyetisyen ölçümü gibi sağlık taramaları ile başladı. ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Simülasyon Merkezi’nin de açılışının yapıldığı etkinlikler kapsamında Borçelik ve Kerim Çelik Genel Müdürü Kerem Çakır bir konuşma yaptı.

 

Etkinlikler içerisinde BAKUT gösterisi, 2015 yılı başarılı iş güvenliği önerilerinin dinlenmesi, forklift yarışması ve iş güvenliği konusunda bilinç ve farkındalık artırıcı, eğlendirirken öğreten oyunlar da oynandı. Yarışmalarda başarı gösteren ekiplerin ödüllendirildiği etkinlikte, her iki kurumda da mevcut olan güvensiz çalışma ortamını ortadan kaldıracak önlemler çalışanlara tekrar hatırlatılmış oldu. Etkinlikler Borçelik ve Kerim Çelik çalışanlarının oluşturduğu Borchestra konseri ile son buldu.

ULUDAĞ REKLAM Totem Üretiminde Marka

 

Açıkhava reklamcılığı sektöründe Bursa’dan ulusala açılarak marka olmayı başaran Uludağ Reklam ülkemizin önde gelen firmalarına sunduğu projelerle yolculuğuna devam ediyor. Minteks’in totem tercihindeki marka yine Uludağ Reklam oldu.

 

Uludağ Reklam tarafından Minteks için; 25 metrelik tek ayak üzerinde üçgen kaset imalatı, her kaset 1200 cm * 300 cm ebatlarında ve led aydınlatmalı olarak başarı ile üretildi ve montajı tamamlandı.

 

Üretim süreçlerinde ISO 9001 kalite anlayışı, güçlü makine parkuru, kalifiye personeli ile müşteri memnuniyetini odak noktasına alan Uludağ Reklam, projeleri tasarım ve estetikle birleştirerek 15 yıla yakın süredir; totem, tabela, dijital baskı, araç kaplama, ahşap bölümü, 3D uygulamalar gibi bir çok konuda tam entegre bir tesis olarak hizmet veriyor. Ayrıca planlama ve organizasyon süreçleriyle tek noktadan Türkiye’nin her noktasında uygulamalar gerçekleştiriyor.

İLKETAP ETİKET'e 35. Yılında Ödül

 

Kuruluşumuzun 35. yılında, başarımızı sektörümüz açısından önemli olan uluslararası bir ödülle taçlandırdık. Dünyada ilk defa bir Türk firması olarak “Global Golden Label Innovation” başarı ödüllerini almaya hak kazandık.16 Mart’ta Zell am See, Avusturya’da Ferry Porsche Congress Center’da düzenlenen ve B&B firması tarafından organize edilen 11.Uluslararası Kâğıt Altın Etiket yarışmasında firmamız; “inovatif baskı özelliği içeren etiket” ile 2 ödüle birden layık görüldü.

 

Sektörünün başarılı firmalarından İlketap’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öztel “iki yılımızı verdiğimiz bu önemli projede emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu gurur verici ödül, ekibimizin ve şirketimizin başarısını tescillemektedir. İnanıyorum ki gelecekte daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız” dedi. İlketap Etiket 1981 yılında kurulan bir aile şirketi. Yazar kasaların, bilgisayarların henüz olmadığı ilk yıllarda matbu evrak basarak faaliyetine başlıyor. Firmanın kurucusu Sedat Öztel.

Geri