KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:262

“Saklamıyorum, Paylaşıyorum” Kitap ve Oyuncak Kampanyası 4. yılında

 

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışması olarak KalDer Bursa Şubesi’nin 2013 yılında başlattığı “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” kitap ve oyuncak kampanyası 4’üncü yılında devam ediyor. 4 yıldır Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde Bursa’da yapılan duyurularla, kullanılmayan iyi durumdaki kitap ve oyuncakların evlerde saklanması yerine ihtiyacı olan başka çocuklarla paylaşılması çağrısı yapılıyor.

 

Bu yıl da 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde yapılan duyurularla Bursalılar kampanya hakkında bilgilendirildi. 15-16 Nisan tarihlerinde Sempozyum süresince katılımcılar oyuncak ve kitap hediyelerini getirdiler. Ayrıca kampanyayı kendi çalışanlarına duyuran ALİ OSMAN SÖNMEZ TEK. ve END. MESLEK LİSESİ, BİLİM İLAÇ, FARBA, FICOSA OTOMOTİV, HAS TAVUK, İNOKSAN, PENELOPE DOKUMA, PRESMETAL, ROLLMECH, SHERATON OTEL BURSA, TRELLEBORG VIBRACOUSTIC  firmaları da kampanyaya destek verdi.

 

Sempozyumda Eğitim oturumunda konuşmacı olan Müzik Öğretmeni, Sanatçı Emre Dayıoğlu ve Hayat Sende Akademisi Kurucusu Abdullah Oskay, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay ile kumbaraya kitap ve oyuncak  hediyeleriyle destek verdi. Gelen tüm hediyeler KalDer çalışanları tarafından ofiste düzenlendi.

 

 

Bu yıl toplam 750 kitap, 2.500 oyuncak toplandı.

Kitap ve oyuncaklar çocuklara ulaştırılmak üzere; Bursa’da yer alan Mor Salkım Derneği’ne, Van’da yer alan Her Çocuk Bir Umuttur Derneği’ne, Elazığ’da yer alan Goncalar Solmasın Derneği’ne, 12 Yıldız Gençlik Topluluğu aracılığı ile Kilis’te Suriyeli çocuklara, Bursa Gürsu TOKİ İÖO’na gönderildi.

 

Çocuklara Önce 23 Nisan Hediyesi, Sonra da Karne Hediyesi

Kampanya hakkında bilgi veren KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay “2013 yılında başlatılan kampanyamızı gördüğü ilgi üzerine sürdürüyoruz. Bu yılki kampanyayla 750 kitap ve 2.000 oyuncağı yeniden değerlendirdik, başka çocuklarla buluşturduk. Bursa, Van, Elazığ, Kilis’e sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği yaparak hediyeleri ulaştırdık. Kitap ve oyuncakları ilk aşamada bu yıl Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında ulaştırdık. Kampanyaya ilgi devam edip yeni kitap ve oyuncaklar gelmeye devam edince, karne hediyesi olarak ikinci aşamada tekrar hediyelerimizi gönderdik. Kampanyada bizleri yalnız bırakmayan kurumlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Geri