KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

19 Nisan 2014 Cumartesi 14:00-15:30

"Mükemmellik Uygulamaları"

Uzm. Dr. A. Burak Erdinç

KalDer Eskişehir Şubesi, Yönetim Kurulu Başkanı

 

1998 yılında, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı dalında ihtisasını bitirdi. 2000 yılında Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne uzman hekim olarak atandı. Aynı yıl Başhekim Yardımcılığı görevini de üstlendi. 2003 yılında aynı hastanede Başhekim görevine getirildi. 2000 yılından bu yana aktif olarak sağlıkta toplam kalite yönetimi konusunda çalıştı. Başhekimi olduğu kurumun 2011 yılında Eskişehir Devlet Hastanesi’ne devrolması ile bu görevinden ayrıldı.

 

Görevde bulunduğu süre zarfında kendisinin liderliğinde hastane, pek çok kalite sertifikasyonunu tamamlarken aşağıdaki ödülleri de almaya hak kazanmıştır: KalDer - Jüri Teşvik Ödülü 2005, KalDer - Ulusal Kalite Büyük Ödülü 2006, EFQM - Avrupa Kalite Başarı Ödülü 2008 (Müşteri Odaklılık) , KalDer - Mükemmellikte Süreklilik Ödülü 2009, EFQM - Avrupa Kalite Başarı Ödülü 2010 (Liderlik)

           

Salim Güneş 

ARAS KARGO, Genel Müdür

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Mali-ye Bölümü’nden 1983 yılında mezun oldu. Yaşarbank A.Ş.’de 1987-2001 yılları arasında Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişliği, İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı, Grup Müdürü ve Müdür pozisyonlarında görev almıştır.

 

2001 yılında Aras Kargo A.Ş.’bünyesinde göreve  başlayan Salim GÜNEŞ, sırasıyla, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı,Taşıma Grup Başkanı,İcra Kurulu Üyesi,Genel Müdür (Vekaleten) pozisyonlarında görev almış, 2012 yılından itibaren de Genel Müdür olarak görevine devam etmektedir.

 

Orhan Ünal

VİKO,Teknik Direktör


İTÜ Endüstri Mühendisliği’ni bitirdi. Özel bir kurumda MBA programını tamamlamış olup, halen gönüllü olarak KalDer’de Ulusal Kalite Ödül sürecinde başdeğerlendiricilik yapmaktadır. Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği lisans programlarının akreditasyonu çerçevesinde MÜDEK değerlendiricisi olarak da görev almaktadır.

 

Türkiye Beyazay Derneği Kartal Şubesinde özellikle engellilerin eğitimi için “Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi” olarak çalışmaktadır. Ayrıca Kalder Yönetim Kurulu Üyesidir. İş hayatına otomotiv yan sanayide sistem mühendisi olarak başlamış, 1997 yılından itibaren VİKO’da çalışmaya devam etmektedir.   

Geri