KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

14. Kalite Ve Başarı Sempozyumu

“Sürdürülebilir Mükemmellik” Temasıyla

15-16 Nisan’da Bursa’da Katılımcılarıyla Buluştu

 

Bursa’da her yıl değişik bir ana tema çerçevesinde geniş bir bilgi ve düşünce paylaşım platformu oluşturmak amacıyla düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 14’üncüsü 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde “Sürdürülebilir Mükemmellik” teması ile KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde, T.C. Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Aiesec Bursa Şubesi destekleriyle Almira Otel’de gerçekleşti.

 

Sempozyum farklı etkinlikleri ile bir kalite şöleni yaşattı.

Sempozyumda; katılımcılar 1 ana oturum, 4 alt oturum,  Yaşam Kalitesi Oturumu, Bursa Mükemmellik Ödülü Töreni, 14. Kalite ve Başarı Fuarı, “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” Kitap ve Oyuncak Kumbarası, Karikatür Sergisi, Emre Dayıoğlu Performansı, Sempozyum hatırası fotoğraf çekimi, kitap imza saati gibi farklı etkinliklere katıldılar.

 

Sempozyum 15 Nisan 2016 Cuma günü KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ELBAY ve BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal BAYLAN’ın açılış konuşmalarının ardından ana oturum ile başladı. Ana Oturumda  NTV Program Yapımcısı  Gazeteci-Yazar Mete ÇUBUKÇU, TOFAŞ CEO Cengiz EROLDU ve COCA COLA İÇEÇEK TÜRKİYE Genel Müdürü Lisani ATASAYAN yer aldı.

 

 

 

                                         

                                                  Destek veren, sempozyuma katılan tüm kurum ve kalite dostlarımıza teşekkür ederiz.

Geri