KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

13. Kalite Ve Başarı Sempozyumu “Mükemmelliğe Yolculuk” Temasıyla

17-18 Nisan’da Bursa’da Düzenlendi

 

Bursa’da her yıl değişik bir ana tema çerçevesinde geniş bir bilgi ve düşünce paylaşım platformu oluşturmak amacıyla düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 13.sü, 17-18 Nisan 2015 tarihlerinde “Mükemmelliğe Yolculuk” teması ile KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde, T.C. Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Aiesec Bursa Şubesi destekleriyle Almira Otel’de düzenlendi.

 

Katılımcılar Sempozyum süresince; 1 ana oturum, 6 alt oturum,  Yaşam Kalitesi Oturumu, Bursa Kalite Ödül Töreni, 13. Kalite ve Başarı Fuarı, “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” Kitap ve Oyuncak Kumbarası, Karikatür Sergisi, Carnaval Turco Performans Gösterisi, Sempozyum hatırası fotoğraf çekimi, kitap imza saatleri gibi etkinliklere katıldı.

 

Sempozyum 17 Nisan 2015 Cuma günü açılış konuşmalarının ardından ana oturum ile başladı.

Açılış konuşmalarında KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı yer aldı.

Ana Oturumda Cnn Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Sabancı Holding Eski Ceo’su Hazım Kantarcı  yer aldı.

 

 

Geri