KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

13. Kalite ve Başarı Sempozyumu

Mükemmelliğe Yolculuk

17-18 Nisan 2015 / Bursa

Ana Oturum

Cem SEYMEN

CNN TÜRK, Ekonomi Editörü

 

Bilkent Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği eğitimi aldı. City University of New York’da Siyasal Ekonomi, ardından da New York Üniversitesi’nde Televizyon Yayıncılığı eğitimi aldı. ABC, CBS ve NBC televizyonlarında profesyonel meslek seminerlerine katıldı. Öğrencilik yıllarında New York Başkonsolosluğu’nda 6 yıl boyunca görev yaptı.  Türkiye’ye döndükten sonra BRT Televizyonunda, Kanal 9’da görev yaptı.

 

CNN TÜRK Ekonomi Servisi’nde çalışmaya başladığı günden bu yana dünyadaki dev bütçeli şirketlerin tepe yöneticileri ve Türkiye’nin önde gelen işadamları ile ses getiren röportajlara imza attı. Davos Ekonomik Forumu ve Uluslararası Para Fonu IMF toplantılarında CNN TÜRK’ü temsil etti. CNN TÜRK’te Perspektif, Emlak Yaşam, Emlak Gündemi ve Para Dedektifi gibi programlara imzasını attı.

 

İkinci büyük tutkusu edebiyat için Beykent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Şair Cevat Çapan ile “Joseph Conrad Romanlarında Sömürgeciliğin İzleri” konulu yüksek lisans tezini hazırladı

Hülya GEDİK

GEDİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı

 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu.  İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme İktisadi Enstitüsü Uluslararası İşletmecilik Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Gedik Üniversitesi, Mütevelli Heyeti Başkanı.

 

IIW Uluslararası Kaynak Enstitüsü Başkan Yardımcısı, EWA Avrupa Kaynak Derneği Üyesi, EWF Avrupa Kaynak Federasyonu Üyesi, TÜSİAD Üyesi, İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi, Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Üyesi, TURKONFED Kadınlar Komisyonu Başkanı.

 

Efsane ‘Devrim Otomobili’nin mühendislerinden Halil Kaya Gedik’in kızı. Gedik Holding, ana faaliyet alanı olan kaynak elektrodları, kaynak malzemeleri, döküm ve vana üretiminde yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2008’den itibaren Uluslararası Kaynak Mühendisliği eğitimi ve diploması verebilen bir eğitim kurumuna sahip olan Gedik, 2011’de Gedik Üniversitesi’ni de kurarak iddialı bir eğitim kurumunu Türkiye’ye kazandırdı.

Geri