KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

 KalDer Bursa Şubesi 19. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

 

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 21 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 10:30’da BUSİAD Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya KalDer Üyeleri, Bursa’daki çeşitli özel kurumların, kamu kuruluşlarının ve STK’ların temsilcileri katıldı.

 

Genel Kurula katılanlar arasında Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, Baro Başkanı Ekrem Demiröz, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, AK Parti İl Başkan Yrd. Kemal Ermiş, BTSO ve KalDer Bursa Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, BUSİAD Başkanı Günal Baylan, EMO Başkanı Remzi Çınar, Uludağ Üniversitesi Rektör Yrd. ve KalDer Bursa Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Müfit Parlak, KalDer Bursa Geçmiş Dönem Başkanları Sami Erol ve Emin Direkçi, KalDer Denetleme Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş, Bursa Teknik Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bülent Altıntaş, Has Tavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir, Minteks Yönetim Kurulu Başkan Yrd. İhsan İrman, Doğa Otomotiv Genel Müdürü Halil Çetin, Oerlikon Genel Müdürü Uğur Urkut yer aldı.

 

 

Genel Kurulda Divana Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Bülent Altıntaş, Aylin Dal teklif edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

 

Toplantının açılışında konuşan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay “Şubat 2014’te yapılan Olağan Genel Kurulumuzda üyelerimizin güveni ile 2014-2016 yılı yönetim kurulumuz oybirliği ile seçilerek görevine başladı. KalDer’in misyonu ve vizyonu çerçevesinde yıllık faaliyet planımıza uygun olarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve bir yılı geride bıraktık. 2014 yılında yürütülen çalışmalarımızın ve elde edilen sonuçların kentimiz ve iş dünyamız için fayda yaratmış olmasını diliyorum" dedi. 

 

 

Açılış konuşmalarının ardından KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur katılımcılara 2014 yılında gerçekleştirilen çalışmalar üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra 2014 yılı gelir gider tablolarının okunması Yönetim Kurulu Sayman Üye Hakan Usta tarafından, denetim kurulu denetim raporunun okunması Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Selam tarafından yapıldı. 2015 yılı faaliyet raporu ve bütçesinin okunması, görüşülmesi ve onaylanması gerçekleşti.

 

 

KalDer’e yeni katılan üyelere “rozet” takdiminin ardından toplantı sona erdi.

Has Tavuk Şahin Aydemir, Levent Esmer

Albimo Mobilya Çetin Keskin

Bodoplast Plastik Teknolojileri Bilge Gül Acarlar 

Deniz Kabuğu Anaokulu Aycan Ergun

Doğa Otomotiv Halil Çetin

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehmet Türkmen

Nilüfer Belediyesi Derya Özgök

Özel Medicabil Hastanesi Prof. Dr. Ömer Bilgen

Ovaakça Şarık Tarık Mes.Tek. An. Lisesi

Ömer Yılmaz, Gökhan Güler

Minteks

İhsan İrman, Berkol Erman

 

Nazan Tunalı, Ebru Yalçın, Erdal Elbay, Aykan Kurkur, Arzu Özel, Semih Şenyuva

Geri