KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

13. Kalite ve Başarı Sempozyumu Hazırlıkları Başladı

Sempozyum 17-18 Nisan 2015’te "Mükemmelliğe Yolculuk" Teması ile Yapılacak

 

 

Bursa ve çevresinde Toplam Kalite Yönetimi’nin yaşamın her alanında uygulanmasına yönelik geniş bir düşünce paylaşım forumu oluşturmak amacıyla 2003 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde, Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Aiesec Bursa Şubesi destekleriyle her yıl değişik bir tema çerçevesinde düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 13.sü için hazırlıklar başladı.

 

Sempozyum Düzenleme Kurulu ilk toplantısını yaptı

Sempozyum Düzenleme Kurulu üyeleri organizasyonun hazırlıklarına başlamak için ilk toplantısını gerçekleştirdi. KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur bir sunum yaparak en son düzenlenen 12. sempozyumun içeriğini ve anket sonuçlarını kurul üyeleriyle paylaştı. 17-18 Nisan 2015 tarihinde Bursa’da düzenlenecek sempozyumun ana teması ve paralel oturumlarına ilişkin ilk çalışmalar tamamlandı. Kurul, çalışmaları son haline getirdikten sonra içerik basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılmış olacak. Oturumlarda geçmiş yıllarda olduğu gibi ülke, dünya ve kent gündemine uygun konular ele alınacak.

 

 

Sempozyum süresince 30’a yakın uzman konuşmacı Bursa’ya konuk olacak. 1 ana oturum, 7 paralel oturum, Yaşam Kalitesi Paneli, Kalite ve Başarı Fuarı, karikatür sergisi, kitap imza saatleri, ‘Saklamıyorum, Paylaşıyorum’ kumbarası, fotoğraf anı köşesi ve daha çok pek çok etkinlik gerçekleşecek. Sempozyum ikinci günü ise 2014 Bursa Kalite Ödülü’nün sonucu açıklanacak. Sempozyuma geçen yıllarda olduğu gibi 3000 üzerinde kişinin katılımı bekleniyor.

 

“17-18 Nisan 2015 tarihlerini ajandalarınıza not ediniz”

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Sempozyumun Bursa’nın marka etkinliği olduğunu ve her yıl heyecanla beklendiğini dile getirdi. Bu beklentiyi karşılamak adına hazırlıklarımızı titizlikle yürütüyoruz dedi.

 

Sempozyum erken sponsorlarımız

 

Ana Sponsorlar

Borçelik

Bosch

Contitech

Çimtaş

Tofaş

 

Oturum Sponsorları

Aktaş

Beyçelik

Bürosit

Coşkunöz Holding

Nilüfer Belediyesi

Orhan Holding

 

Hizmet Sponsorları

BMT

Çinici

Plaza Tur

Tüyap Bursa

 

Sponsorluk ve fuar koşulları için arzu.ozel@kalder.org

Geri