KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

Ödül Sonrası Çalışmalarımız Devam Etti

 

Bursa Mükemmellik Ödülü sonuçlarının 15 Nisan akşamı törenle açıklanmasının ardından; 2016 Ödülü sürecinde yer alan DOĞU PRES, BURFAŞ ve COATS’ı ziyaret ederek tebriklerimizi tekrar ilettik. Mükemmellik yolculuğunda başarılar diledik. Değerlendiricilerimiz de kurumlarda geri bildirim toplantılarını gerçekleştirdiler.

 

 

 

 

 

Bursa Mükemmellik Ödülü Çalıştayı Yapıldı

 

1998 yılından bu yana KalDer Bursa ve BUSİAD iş birliğiyle mükemmellik kültürünü Bursa’da yaygınlaştırmak amacıyla, EFQM Mükemmellik Modeli’ne göre düzenlenen Bursa Mükemmellik Ödülü’nde; 2016 yılı sürecinde yer alan değerlendiriciler, ödül yürütme kurulu üyeleri çalıştayda bir araya geldi.

 

2016 Bursa Mükemmellik Ödülü süreci sonrası geri beslemeleri ve gelecek yıllarda nasıl bir ödül süreci (özel kurum &kamu kurumu) beklediklerine dair öneri ve değerlendirmelerini almak üzere düzenlenen çalıştay, BOSCH firmasından Başak Erciyas, Ali Cihan Cömertel, İrem Özen moderatörlüğünde yapıldı. Çalıştayın tutanağı değerlendirilerek önümüzdeki yılın çalışmalarına rehber olacak. Program sonunda tüm katılımcılar akşam yemeğinde bir araya gelerek yorgunluk attılar.

Süreçte gönüllü olarak yer alan tüm değerlendiricilerimize bir kez daha teşekkür ederiz. 

 

 

 

 

 

Bilgi için; ebru.yalcin@kalder.org

 

Geri