KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

KalDer Ailesi İstanbul'da Bir Aradaydı

Temmuz ayında İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye KalDer merkez yönetim kurulu, şube başkanları ve şube genel sekreterlerinin katılımı ile faaliyetlere ilişkin genel görüşmeler yapıldı.

 

 

Yönetim Gözden Geçirme Toplantımızı Yaptık

KalDer Bursa olarak 2017 yılı stratejik planımızın 1. yarıyılı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve çalışanların katılımı ile Yönetim Gözden Geçirme Toplantımızda değerlendirildi. Elde edilen pozitif sonuçlara ve çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm kurumlarımıza ve kalite dostlarımıza teşekkür ederiz.

 

 

Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü Ziyareti

Ülkemizde bilimsel ve teknolojik yöntemlerle adli ve idari soruşturmalara ışık tutan Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'nü ziyaret ettik, Ulusal Kalite Hareketi hakkında bilgilendirmede bulunduk.

 

 

Orjin Otomotiv Ziyareti

1998'den bugüne otomotiv sektörüne binek ve hafif ticari araçlar için süspansiyon ve direksiyon parçaları üretimi ve satışı hizmeti veren Orjin Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.'yi Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Elbay, Hasanağa Organize Sanayii’ndeki yeni yatırımlarında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Öztürk'e başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

Bursa Teknik Üniversitesi Ziyareti

Bursa Teknik Üniversitesi'ni ziyarette, Rektör Prof. Dr. Arif Karademir'in katıldığı toplantıda EFQM Süreçleri ile ilgili sunum yaptık.

 

 

Burfaş Ziyareti

2016 Bursa Mükemmellik Jüri Ödülü sahibi Burfaş'ı ziyarette, Genel Müdür Muhammet Gümüşsoy ile yeni dönem işbirliklerini görüşmek üzere bir araya geldik.

 

 

Kahve Madeni'nden Ziyaret

Bursa FSM'de açılan Kahve Madeni'nin yöneticileri ziyaretimize gelerek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. İşletmelerinde kalitenin öncelikli olduğunu ileterek KalDer çalışmalarında olmak istediklerini aktardılar.

 

Geri