KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

ABN METAL Stuttgart Parts2Clean Fuarı’nda

 

ABN Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak dünyanın en önemli uluslararası Parça ve Yüzey Temizlik Teknolojileri Fuarı sayılan Stuttgart Parts2Clean Fuarı’na 31.05-02.06.16 tarihleri arası katılarak ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk. 2003 yılından beri düzenlenen Parts2clean fuarına 25 ülkeden gelen katılımcıların arasında Türk üreticisi olarak yer almış almanın gururu içindeyiz. Her yıl katıldığımız bu fuarda paslanmaz yıkama sepetlerimiz görücüye çıkarmış, kaliteden ödün vermeyen müşteri memnuniyet ön planda tutan anlayışımızı sergilemiş ve yine çok önemli yeni bağlantılar kurulmuştur.

NSK GROUP Ailesi Şenlikte Buluştu

 

NSK Group çalışanları geleneksel hale gelen 3. Açık Kapı Aile Şenliği’nde bir araya geldi. NSK Group’un tüm yöneticilerini, çalışanları ve ailelerini bir araya getiren şenlikte birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

 

Şenlikte konuşan NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, ‘NSK Group, gücünü çalışanlarından alan büyük bir aile. Bugün bu büyüklüğümüzü bir kez daha gösteriyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve en önemlisi bu yoğun iş temposunda onları yalnız bırakmayan ailelerine, teşekkür ediyoruz. Şirket olarak bugüne kadar koyduğumuz hedeflere sizlerle ulaştık ve ulaşacağız” dedi.

 

Bursa Karacabey’de bulunan NSK Otomotiv Fabrikası bahçesinde gerçekleştirilen ve NSK Group kurucusu Nurettin Kazangil başta olmak üzere ailenin diğer kuşak temsilcilerinin yanı sıra Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü’nün de iştirak ettiği şenliğe yaklaşık 650 kişi katıldı. NSK Group’un İstanbul’da bulunan çalışanları ise 2 hafta önce yine 3. Açık Kapı Aile Şenliği kapsamında Polenezköy’de yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşmişti. 2 şehirde yapılan şenlikte tüm çalışanlar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendiler. Şenlikte ayrıca NSK Group bünyesindeki Kaizen çalışmalarında başarılı olanlar plaketle ödüllendirildiler.

ULUDAĞ REKLAM Ulusal Çözüm Ortağı

 

Açıkhava reklamcılığı sektöründe yolculuğuna Bursa’dan başlayıp, ulusalda tercih edilen markalar arasına adını yazdıran Uludağ Reklam ülkemizin önde gelen firmalarının çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

 

Nestle Türkiye ve Opet “Partnership”liğinde gerçekleşen Nescafe Alegria Kahve Stantları ve Çift Yönlü Led Işıklı Tabelalarının tasarım, üretim ve montajı Uludağ Reklam tarafından yapılmaktadır. Uludağ Reklam; tüm Türkiye’de, 1044 Opet noktasında Alegria uygulamalarında 1 ve 2.  proje aşamasının bitirilmesi ve 3. proje aşamasına başlanılmasının haklı gururunu yaşıyor.  

 

Üretim süreçlerinde ISO 9001 kalite anlayışı, güçlü makine parkuru, kalifiye personeli ile müşteri memnuniyetini odak noktasına alan Uludağ Reklam, projeleri tasarım ve estetikle birleştiriyor. 15 yıla yakın süredir; totem, tabela, dijital baskı, araç kaplama, ahşap bölümü, 3D uygulamalar gibi bir çok konuda tam entegre bir tesis olarak hizmet veriyor. Ayrıca planlama ve organizasyon süreçleriyle tek noktadan Türkiye’nin her noktasında uygulamalar gerçekleştiriyor.

YALIN SOFTWARE TEXTOWEAR Dergisi’nde

 

Hazır giyim, aksesuar, yan sanayi, iplik, kumaş, dokuma ve örme, trend ve moda konseptlerinde yönelik aylık olarak uluslararası platformda yayınlanan TextoWear Dergisi, hazır giyim ve tekstil üreticilerinin ihtiyaç duyduğu küresel sektör ve pazar bilgilerini ve dosyalarını içeriyor. Türkçe ve İngilizce olarak çift dilde yayınlanan TextoWear Dergisi, küresel çapta tekstil sektörü ile ilgili düzenlenmekte olan organizasyonları yerinden takip ederek, okuyucularına yeni ve güncel bilgileri sunmaktadır.


Haziran ayı sayısında hazır giyim ve tekstil sektörüne yönelik yazılım çözümlerine yer verdiler. Biz de Yalın Software olarak Uzmanlaştığımız sektörlerden biri olan Tekstil’e olan çözümlerimizden bir demeç sunduk.

 

Röportaj için:

http://yalinibs.com/textowear-dergisi-haziran-sayisindayiz/

ERDEM KAYA PATENT Hollanda'da

 

Türkiye’deki öncü kurumlardan biri olan ve bu sorumluluğu her zaman üstünde taşıyan Erdem Kaya Patent; Avrupa Patent Ofisinin her yıl bir kez düzenlediği “Examination Matters” eğitim programına Patent Vekillerimizden Gülhan Çiçek’i gönderdi. 

 

Son derece önemli olan bu eğitime Türkiye’den Erdem Kaya Patent’in dışında sadece bir Türk firması daha katılım göstermiştir.  

 

Avrupa Patent Ofisi Nedir?

Avrupa'daki patent ofislerini tek bir çatı altında birleştirme hedefi sonucu 1973 yılında kurulmuş olan, 2000 yılından bu yana Türkiye'nin de üyesi olduğu kurumdur.

 

Examination Matters Eğitim Programı Nedir? 

Examination Matters Eğitim Programı boyunca Avrupa Patent Ofisi’nin yıl içinde değişen uygulamaları, içtihatları ve patent vekilliğine ilişkin ileri seviye konularda çok faydalı bilgiler paylaşılmaktadır.

 

Sonuç olarak,  Erdem Kaya Patent olarak birçok uluslararası eğitim programı ve toplantıya katılmaya büyük özen göstermekteyiz. Buradaki edinimlerimizi de müvekkillerimize en doğru ve güncel tavsiyeyi verebilme noktasında kullanmaktayız.

 

NOMİNAL Grubu “DİJİNOMİ”  Markası ile Ofset, Matbaa, Dijital Baskı Alanında

 

Uzun yıllardır Sınai Mülkiyet Hakları ve Kurumsal Devlet Teşvikleri alanında danışmanlık faaliyeti gösteren NOMİNAL, faaliyet alanına bir yenisini daha ekliyor. Dolaylı yönden içinde bulunduğu ofset, matbaa, dijital baskı alanındaki tecrübesini artık tamamen kendi bünyesine taşıyarak kendi ekibi ile doğrudan sektörde faaliyet gösterecek olan NOMİNAL,  tescil sürecinde olan “DİJİNOMİ” markası ile bu alandaki tüm kurumsal ihtiyaçlara cevap vermeye hazırlanıyor.

 

Kurumsal ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak için www.dijinomi.com.tr web adresinden ya da info@dijinomi.com.tr e-posta adresinden irtibata geçebilirsiniz.

 

Haberler geliş sırasına göre yer almıştır.

Kurumlarımızı tebrik ederiz.

Geri