KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

18 Nisan 2014 Cuma 16:00-17:30

"Müşteri İçin Değer Yaratmak"

Hamdi Doğan

KalDer, Yönetim Kurulu Başkanı

 

A.Hamdi DOĞAN Kabataş Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Turizm sektöründe çalıştı. 1973 senesinde profesyonel kariyerine İzmit Ticaret ve Sanayi Odasında başlamıştır. 1989 yılında Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreterliği görevini gelmiştir.3 Organize Sanayi Bölgesi (GOSB, TOSB, Arslanbey OSB), 2 Serbest Bölge, 2 Teknopark’ın kurulma çalışmalarında ve bu organizasyonların Yönetim Kurullarında uzun süre görev yaptı.

 

Genel Sekreter olarak görev yaptığı KSO; 1996 yılında Dünya Gazetesi tarafından Ulusal Ekonomiye Yön Veren kuruluş ödülünü almıştır. 2002 yılında KalDer Türkiye Kalite Derneği “Ulusal Kalite Büyük Ödülü”nü, 2003 yılında “EFQM Başarı Ödülü”, 2004 yılında “EFQM Avrupa Kalite Büyük Ödülü” ve 2007 yılında KalDer “Ulusal Kalite Ödülü Mükemmellik Süreklilik Ödülü”nü kazanmıştır. 2008 yılında KalDer-Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı  ve KalDer Etik Kurulu Başkanlığına görevlerinde bulundu. 2010 yılında Kalder Yönetim kurulu Başkanlığına seçildi. İkinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen A.Hamdi DOĞAN göreve devam ediyor.

 

Hüseyin Erel

SAMSUNG, Tüketici Elektroniği Satış Ve Pazarlama Direktörü

 

Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Hüseyin Erel, profesyonel yaşamına 1999 yılında başladığı Procter & Gamble’da 2010 yılına kadar çeşitli bölümlerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Erel 2010 – 2012 yılları arasında L’Oréal’de Tüketici Ürünleri Bölümü Satış Direktörü pozisyonunda kariyerine devam ettikten sonra; Telpa Telekomünikasyon’da Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

2013 yılının Eylül ayından itibaren Samsung’da görev yapıyor. Ayrıca Erel, iyi derece İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.

 

Meltem Şahin

TURKCELL, Müşteri Deneyimi Direktörü

 

Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nde tamamlamış, Bilkent Üniversitesinde MBA derecesini almıştır Çalışma hayatına P&G’de üretim mühendisi olarak başlamış, 2001 yılında Ericsson’la telekomünikasyon sektörüne geçiş yapmıştır. Takip eden 5 yıl Ericsson ve Sony Ericsson’da yurt içi ve yurtdışı görevleri üstlenmiştir. Geçtiğimiz 8 yıl içinde Turkcell’de Müşteri Öngörüleri ve Müşteri Deneyimi alanlarında çalışmış ve şirket içinde Müşteri Merkezlilik odağında önemli programlara liderlik etmiştir.  

 

Halen Turkcell’de bireysel müşterilerin bütünsel kanal, hizmet ve ürün deneyimlerinin tasarlanmasından sorumlu direktör olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda CPCC sertifikalı Koç’tur.

Geri