KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:262

Eğitimde Başarı

18 Nisan 2015 Cumartesi 10:30-12:30

Oturum Başkanı

Cihat ŞENER

Eğitim Danışmanı, Yazar

 

11 Nisan 1953 doğumlu olan  Cihat Şener , Lise öğrenimini  İzmir Atatürk Lisesi’nde yapmış, Marmara  Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü ‘ nden 1975 yılında mezun olmuştur.   30 yıl çeşitli  dershanelerde öğretmenlik  ve yöneticilik yaptıktan sonra 6 yıl  süre ile bir üniversitenin Eğitim Danışmanı  olarak  çalışmıştır. Önceleri  HBB TV  de 3 yıl ve TV 8  de 5 yıl süre ile yaptığı  “ Hayatımız Sınav “ adlı program son 6 yılda TRT 2 de yayınlanmıştır. Halen bir başka üniversitenin Eğitim Danışmanı olan ve  “Hayatımız Sınav “ adlı bir kitabı bulunan Cihat Şener   eğitim  yazıları yazmaktadır. Evli ve 2 kız babasıdır.

 

Konuşmacı

Batuhan AYDAGÜL

SABANCI ÜNİVERSİTESİ, Eğitim Reformu Girişimi Direktörü

 

Batuhan Aydagül, hem gelişmekte olan hem de çatışma sonrası ülkelerde eğitim politikaları ve yönetişim üzerine politika analisti olarak 10 yılı aşkın bir süredir çalışmaktadır. Eğitim projelerinin geliştirilme ve uygulanma sürecinde kamu ve özel sektörden üst düzey yetkililerle birlikte çalışmış ve çeşitli savunu kampanyaları yürütmüştür.

 

Marmara Üniversitesi’nden İşletme dalında lisans ve Stanford Üniversitesi’nden Uluslararası Karşılaştırmalı Eğitim üzerine yüksek lisans derecesi bulunmaktadır. Liberya Eğitim Bakanlığı’ndan Üstün Hizmet Ödülü alan Aydagül, Chicago Council of Global Affairs tarafından Türkiye’de kamu eğitimine katkılarından dolayı 2012 Patricia Blunt Koldyke Sosyal Girişimcilik Ödülü’ne layık görülmüştür. AÇEV Danışma Kurulu Üyesi ve merkezi Hırvatistan’da bulunan ve bölgesel bir ağ olan Network of Education Policy Centers’da, Öğretmen Akademisi Vakfı’nda (ÖRAV) ve Darüşşafaka Cemiyeti'nde Yönetim Kurulu üyesidir.

Geri