KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263


Erdal Elbay
KalDer Bursa Şubesi
Yönetim Kurulu Başkanı

Sempozyum İçin Geri Sayım Başladı
 
Değerli Kalite Dostlarımız,
 
Son 16 yıldır Bursa iş dünyası, baharı, Kalite ve Başarı Sempozyumumuz ile karşılıyor biliyorsunuz. Her yıl bir şölen havasında geçen Sempozyumumuzu 13-14 Nisan`da katılımcıları ile tekrar buluşturmak için hazırlıklarımızı tamamladık ve geri sayım başladı.

İzlemekten keyif alacağınıza inandığımız bir sempozyum daha hazırladığımıza inanıyoruz. Girişimcilik, teknoloji, endüstri 4.0, yeni nesil iş şekilleri, mutluluk, sanat gibi konuları "Dönüşümü Yönetmek" ana temasıyla sempozyumda ele alacağız. İş dünyasının gündemi yoğun. Farklı iş  yöntemleri ve başarı öyküleri ile tanışmak, kurum ve kişilerle iletişim kurmak adına, Sempozyum önemli bir paylaşım platformu.  Eminim ki, geçmiş yıllarda olduğu gibi 16`ıncı yılında da içeriğiyle adından sıkça söz ettirecek.
 
Uzman konuşmacılar farklı oturumlarda tecrübelerini katılımcılarla paylaşacaklar. E-bültenimizin diğer bölümlerinde konuşmacı bilgilerini bulabilirsiniz. Ayrıca yine  iki gün boyunca Kalite ve Başarı Fuarı, "Saklamıyorum, Paylaşıyorum" Kitap ve Oyuncak Kampanyası, Karikatür Sergisi, Gencer Savaş Bandosu Performans Grubu, kitap imza saati, sürpriz çekilişler gibi farklı etkinlikler sizlerle olacak?
 
Bursa Mükemmellik Ödülü sonuçları 14 Nisan 2018 Cumartesi akşamı açıklanacak. Süreçte yer alan Erdem Kaya Patent ve UÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi gibi bizler de heyecanla sonuçları bekliyoruz. Mükemmellik yolculuğunda her zaman söylediğimiz gibi ödül amaç değil, bir araçtır. Çıktıkları bu yolculuk için bir kez daha kendilerini tebrik ediyorum. Mükemmellik kültürünün yaygınlaşması, yönetim kalitesinin artması için çıktıkları bu yolculuğun diğer kurumlarımıza örnek olmasını diliyorum.
 
Sempozyumun tüm katılımcılar için yararlı olmasını diliyor; iş birliği yaptığımız BUSİAD`a, destekleyen kurum ve kuruluşlara medya ve temsilcilerine konuşmacılarımıza, ödül süreci değerlendiricilerimize; Yönetim kurulumuz ve çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum.

Mükemmel  geleceğe, KalDer üyeleri ve kentimizin kalite gönüllüleri ile birlikte imza atmak dileğiyle.
 
Saygılarımla,

Geri