KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

Erdal Elbay

KalDer Bursa Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı

Sempozyuma Geri Sayım Başladı

 

Değerli Kalite Dostlarımız,

 

Kentimizde her yıl ilgiyle takip edilen, içeriği merakla beklenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 15’incisi için geri sayım başladı.  

 

2003 yılından bu yana özel kurumları, kamu kurumlarını ve STK’ları çatısı altında buluşturan Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 15’incisi 14-15 Nisan tarihlerinde “Yeni Hayat” ana temasıyla sizlerle olacak.

 

İş dünyasının, ülkemizin gündemleri içerisinde yoğun dönemlerden geçerken, Nisan ayında sizlere katılmaktan keyif alacağınıza inandığımız bir sempozyum daha hazırladığımıza inanıyoruz. Eminim ki, geçmiş yıllarda olduğu gibi 15’inci yılında da içeriğiyle sempozyum adından sıkça söz ettirecek.

 

Sempozyumda uzman konuşmacılar farklı oturumlarda tecrübelerini katılımcılarla paylaşacaklar. E-bültenimizin diğer bölümlerinde konuşmacı bilgilerini bulabilirsiniz.

 

Ayrıca yine  iki gün boyunca Kalite ve Başarı Fuarı, “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” kitap ve oyuncak kumbarası, Karikatür Sergisi, Erdem Usanmaz Performans Grubu dinletisi, imza saatleri, sürpriz çekilişler gibi farklı etkinlikler sizlerle olacak…

 

Sempozyumun 2. günü 15 Nisan 2017 Cumartesi akşamı Bursa Mükemmellik Ödülü sonuçları açıklanacak. Süreçte yer alan Burfaş, Coats, Doğu Pres gibi bizler de heyecanla sonuçları bekliyoruz. Mükemmellik yolculuğunda her zaman söylediğimiz gibi ödül amaç değil, bir araçtır. Sürece katılan kurumlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

 

Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 15 yıldır Bursa’da devam etmesinde iş birliği yapan BUSİAD’a, bizleri destekleyen kurumlarımıza, tüm yerel kuruluşlara, medyamıza, değerlendiricilerimize, gönüllülerimize, konuşmacılarımıza, Yönetim Kurulumuza, KalDer Bursa Şubesi çalışanlarına ve siz kalite dostlarımıza teşekkür ediyor, sizleri bu büyük kalite şölenine davet ediyorum.

 

Saygılarımla,

Geri