KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:262

Erdal Elbay

KalDer Bursa Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı

20. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Davet

 

Değerli Üyelerimiz, Değerli Kalite Dostlarımız ve Gönüllülerimiz,

 

Duyurularımızda ve e-bültenimizde yer aldığı üzere KalDer Bursa Şubesi’nin 20. Olağan Genel Kurulu 05 Şubat 2016 Cuma günü,  çoğunluk sağlanamaması halinde 13 Şubat 2016 Cumartesi günü 10:30'da BUSİAD Evi Toplantı Salonu’nda yapılacak.

 

2014-2016 dönemi Yönetim Kurulumuz, Şubat ayı itibariyle 2 yıllık görev süresini tamamlamış olacak.

 

KalDer’in “Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak” misyonu ışığında yürüttüğümüz faaliyetlerimizin son bir yılını Genel Kurul’da siz üye ve paydaşlarımıza sunmuş olacağız.

 

Gündem doğrultusunda 2016-2018 dönemi için yeni Yönetim Kurulumuz, üyelerimizin güveni ve oylarıyla Genel Kurul’da belirlenecek ve 2016 faaliyet takvimi onaya sunulacak. 

 

Bildiğiniz gibi Genel Kurullar sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının bel kemiğidir. O yüzden dernek üyesi olmanın getirdiği sorumlulukla üyelerin oy kullanma sürecine katılımlarıyla, çalışmalarda pay sahibi olması önemlidir. KalDer Bursa Şubesi olarak üyelerimizle bugüne dek Genel Kurullarımızı bu yönde yoğun ilgiyle gerçekleştirdik. Aynı şekilde kent protokolü; katılımlarıyla, paylaştığı mesajlarla her zaman bizlere güç verdi. Şeffaflık ilkesiyle toplantılarımızı her zaman basına açık düzenledik. 20. Olağan Genel Kurulumuzu da aynı şartlarla gerçekleştiriyor olacağız.

 

KalDer’in, Bursa’da 1998 yılında başlayan yolculuğu sürüyor... Bugün kentimizde çalışmalarımızın geniş kitlelere ulaşmasındaki en büyük pay, el ele verdiğimiz kalite gönüllülerimizin desteğidir.

 

2016-2018 çalışma döneminin başlangıcı olan 20. Olağan Genel Kurulumuzun üyelerimiz, kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Yüce Önder Atatürk’ün  Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar sözlerinin ışığında kentimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

 

Geçmişte ve iki yıllık çalışma sürecimiz boyunca işbirliği yaptığımız tüm kurumlara, medya temsilcilerine, Bursa ve Türkiye Yönetim Kurulu üyelerine, şube çalışanlarımıza, temsilciliklerimize,  gönüllülerimize katkıları için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Mükemmellik yolculuğumuzda birlikte nice başarılara imza atmak dileğiyle…

 

Saygılarımla,

Geri