KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

Erdal ELBAY

KalDer Bursa Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı

 

12. Kalite ve Başarı Sempozyumu’na Doğru

 

Değerli Kalite Dostlarımız,

 

Bursa’nın marka etkinliklerinden Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 12. si için geri sayım başladı. 18-19 Nisan 2014 tarihlerinde “Yolculuk Nereye?” ana temasıyla kalite şöleninde Bursa iş dünyası buluşuyor olacak. KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde; Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Aiesec Bursa Şubesi’nin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz sempozyum yerelde düzenlenip, ulusalda oldukça ses getiren bir etkinlik. Her yıl artan katılımcı sayısı, katılan konuşmacıların niteliği bunu bizlere gösteriyor.

 

Özveriyle ve titizlikle yürütülen sempozyum hazırlık çalışmaları her yıl ardında büyük bir memnuniyet bırakıyor. Bu yıl için de hazırlıklarımızı tamamladık, geçmiş yıllarda olduğu gibi unutulmayacak iki gün yaşayacağınıza inanıyorum.

 

18-19 Nisan tarihlerinde “Yolculuk Nereye?” sorusunun cevabını hem konuşmacılara soracağız hem de katılımcılardan dinleyeceğiz.

Yolculuk Nereye? Kalite ve Başarıya

Yolculuk Nereye? Mükemmelliğe

Yolculuk Nereye? Paylaşmaya

Yolculuk Nereye? Sürdürülebilirliğe

Yolculuk Nereye? Yenilikçiliğe

Yolculuk Nereye? Geleceğe

Yolculuk Nereye? Bireysel ve Toplumsal Kalkınmaya

Yolculuk Nereye? Yaşam Kalitesine

Yolculuk Nereye?

 

Bu sorunun cevabını ararken sizleri de sempozyumda bizimle olmaya davet ediyorum.

 

Sempozyumda iki gün boyunca 30’a yakın konuşmacı ve farklı etkinlikler yer alacak. Kalite ve Başarı Fuarı, KalDer Bursa Ulusal Karikatür Sergisi, “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” Kitap ve Oyuncak Kumbarası, Carnaval Turco perküsyon gösterisi,  sempozyum hatırası fotoğraf köşesi, kitap imza saati…

 

Sempozyumun 2. günü 19 Nisan 2014 Cumartesi akşamı Bursa Kalite Ödülü sonuçları açıklanacak. Bu yıl 4 kurum ödül sürecinde yer alıyor:

  • Ficosa Otomotiv
  • U.Ü. Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu
  • Gemlik Kız Meslek Lisesi
  • OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Katılan kurumlarımızı kalite yolculukları için şimdiden kutluyor, başarılar diliyorum.

Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 12 yıldır Bursa’nın bir markası olarak sürdürülebilir bir etkinlik olarak devam etmesinde işbirliği yapan BUSİAD’a, bizleri destekleyen Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Aiesec Bursa Şubesi’ne, tüm yerel kuruluşlara, medyamıza, değerlendiricilerimize, gönüllülerimize, konuşmacılarımıza, Yönetim Kurulumuza, KalDer Bursa Şubesi çalışanlarına ve siz kalite dostlarımıza teşekkür ediyorum.

 

18-19 Nisan’da görüşmek üzere…

 

Saygılarımla,

  

Geri