KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

Üyelerimiz BOSCH Açık Kapı Günleri Etkinliğindeydi

Robert Bosch Bursa Fabrikası iş mükemmelliği alanında yaptığı çalışmalarla paydaşlarına örnek olmak ve bilgilerini ülkemizin gelişimine katkı sağlamak için paylaşmak amacıyla düzenlediği "Açık Kapı Günü" organizasyonunun bir yenisini 22-23 Aralık tarihlerinde düzenledi.

Her yıl büyük ilgi gören açık kapı günleri etkinliklerine iki gün boyunca KalDer üyesi kurumlarımızın temsilcileri konuk oluyor. Bu yılki program kapsamında RBTR’nin mükemmellik yolculuğu ve iş mükemmelliği yapısı, beyaz yaka yetenek yönetimi, mavi yaka yetenek yönetimi, işe alım ve performans yönetimi, iç iletişim, CIP, TPM süreci, iyileştirme öneri sistemi konularındaki uygulamaları birim yöneticileri tarafından sunumlarla paylaşıldıktan sonra imalat alanı gezisi yapıldı. Programın başlangıcında KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız, Bosch Bursa Organizasyonel Mükemmellik Direktörü Arzu Toygar tanıtım sunumuyla üyelerimize kurum hakkında bilgilendirmede bulundu.

Avrupa Kalite Ödülü ve 'Mükemmellikte Süreklilik Ödülü sahibi Robert Bosch Bursa Fabrikası iş mükemmelliğindeki uygulamalarıyla diğer kurumlar için rol model olmaya devam ediyor.

         

Geri