KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2014 Yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı

 

KalDer Bursa Yönetim Kurulu üyeleri, geçmiş dönem başkanları, BKÖYK başkanı ve çalışanları 2014 yılı faaliyetlerini gözden geçirmek, iyileştirmeye açık alanları belirlemek ve 2015 çalışmaları hakkında görüşmek üzere 23 Aralık tarihinde bir araya geldi. KalDer Bursa Genel Sekreteri Aykan Kurkur 2014 yılı stratejik plana ilişkin sunumu ve 2015 yılı hedeflerini paylaştı.

 

Önerilerin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay hedef ve stratejilere uygun olarak tamamlanan 2014 yılı için teşekkürlerini iletti. Toplantının ardından yıl sonu yemeği gerçekleşti.

 

        

 

KalDer Üyeleri Bosch Açık Kapı Günü Etkinliğindeydi

 

Robert Bosch Bursa Fabrikası iş mükemmelliği alanında yaptığı çalışmalarla paydaşlarına örnek olmak ve  bilgilerini ülkemizin gelişimine katkı sağlamak için paylaşmak amacıyla düzenlediği "Açık Kapı Günü" organizasyonları kapsamında 04-05 Aralık 2014 tarihlerinde KalDer üyelerini ağırladı. 

 

Her yıl büyük ilgi gören açık kapı günleri etkinliklerinin bu organizasyondaki konukları arasında KalDer üyesi kurumların temsilcileri yer aldı. Bursa’dan üyelerle birlikte Kayseri’den KalDer’e üye olan kurumların temsilcileri de organizasyonun konuğu oldu. Program kapsamında RBTR’nin mükemmellik yolculuğu ve iş mükemmelliği yapısı, strateji yönetimi, liderlik gelişimi konularındaki uygulamaları birim yöneticileri tarafından paylaşıldı.

 

Avrupa Kalite Ödülü ve Mükemmellikte Süreklilik Ödülü sahibi Robert Bosch Bursa Fabrikası iş mükemmelliğindeki uygulamalarıyla diğer kurumlar için rol model olmaya devam ediyor. EFQM Mükemmellik modeli uygulayan KalDer üye kurumları,  bu etkinlikte  önemli notlar alarak Robert Bosch Bursa Fabrikası’na paylaşım için teşekkürlerini ilettiler.

Geri