KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

9. Kalite Personeli Yetiştirme Programı Sona Erdi

 

Uludağ Üniversitesi ve KalDer Bursa Şubesi işbirliğinde 9.su düzenlenen Kalite Personeli Yetiştirme Programı sona erdi. Öğrenciler program sonunda sınava girerek belgelerini almaya hak kazandılar.

Program kapsamında öğrenciler 19 Aralık Cuma günü BOSCH firmasını düzenlenen teknik gezi ile örnek bir firmanın uygulamalarını yerinde görme fırsatı elde edecek.

Programa katılan öğrenciler, belgelerini kalite dünyasının katıldığı törenle sahneden alacaklar. Öğrencilerimize iş yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Tören/Kokteyl

Tarih   : 11 Aralık 2014 Perşembe

Saat    : 17.00

Yer      : Almira Otel

 

        

                                                       Özel Medicabil Hastanesi UKH’ye Katıldı

 

KalDer üyeleri arasında yer alan Özel Medicabil Hastanesi, EFQM Mükemmellik Modeli'nin temel kavramlarını benimseme konusundaki kararlılıklarının göstergesi olarak tüm yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile Ulusal Kalite Hareketi çalışmalarına başlamak için ilk adımı attı. Özel Medicabil Hastanesi'nde gerçekleşen törende Ulusal Kalite Hareketi iyi niyet bildirgesi imzalandı. EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulayarak kalite ve kurumsallaşma yolundaki  çalışmalarını hızlandıran Özel Medicabil Hastanesi sağlık alanında örnek bir kurum olmayı hedefliyor.

 

Hastane binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen “kuruluşumuzun 4. yılında, bu işbirliği ile sağlıkta kalite ve güveni bir arada sunmak için güç kazanacağız ve hastaneyi uluslararası düzeye taşıyacağız” dedi. KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay,  dernek olarak sağlık ve eğitim alanında çalışmalarının her zaman KalDer’in öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur ise “Özel Medicabil Hastanesi’nin gelecek hayaline ortak olacağız ve kentimizde sağlıkta örnek bir kurum için birlikte yol alacağız” diye konuştu.

 

KalDer’den PERDER’e Ziyaret

KalDer Bursa Şubesi çalışmalarını yaygınlaştırmak, farklı sektörlerin ihtiyaç ve beklentilerini öğrenmek, görüş alışverişinde bulunmak ve toplumun her alanında kalite kavramının yaygınlaşması amacıyla kurumsal ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel ziyaret edildi. KalDer Bursa Şubesi yönetim Kurulu Üyesi Hayri Tuncer ve Genel Sekreteri Aykan Kurkur’un katıldığı ziyarette KalDer çalışmalarına yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Her geçen gün büyüyen perakende sektöründe rol model olabilecek kurumlarımızın kentimizden çıkması için karşılıklı işbirliği yapılabileceği görüşüldü.

Geri