KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

BOSCH Açık Kapı Günü Etkinliğindeydik

 

İyi uygulamaların paylaşımına yönelik teknik gezilerde üyelerimizi buluşturmaya devam ediyoruz. Bu amaçla 24-25 Mayıs tarihlerinde Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa Fabrikası tarafından düzenlenen 2 günlük programa katıldık. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa Fabrikası, iş mükemmelliği alanında yaptığı çalışmalarla paydaşlarına örnek olmak ve bu konudaki uygulamaları ile ülkemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Açık Kapı Günü" organizasyonları kapsamında deneyimlerini paylaşıyor.

 

Yıl içerisinde belli dönemlerde düzenlenen ve firmaların büyük ilgi gösterdiği "Açık Kapı Günü" etkinliklerinin Mayıs ayı programına katılan KalDer’in üyesi kurumların temsilcileri dopdolu bir program içeriğiyle kurumun çalışmaları hakkında bilgi alma fırsatı buldular.

 

Katılımcılar program kapsamında sahibi Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa Fabrikası’nın Strateji Yönetimi ve İş Mükemmelliği, İşe Alım Süreci ve Beyaz Yaka Yetenek Yönetimi, Süreç Yönetimi ve Moderasyon Havuzu, Mavi Yaka Yetenek Yönetimi, End. Alanlar Süreç İyileştirme, İç İletişim, Bilgi Yönetimi, TPM Süreci, İyileştirme Öneri Sistemi gibi konulardaki uygulamaları hakkında, ilgili uzman ve yöneticilerinden bilgi aldılar. Sunumların ardından fabrika turu ve imalat alanı gezisi ile program tamamlandı.

 

 

 

Bilgi için; ebru.yalcin@kalder.org

Geri