KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2016 Bursa Mükemmellik Ödülü’ne Başvuran Kurumlar Açıklandı

 

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ve KalDer Bursa Şubesi iş birliği ile 1998 yılından bugüne her yıl düzenlenen Bursa Mükemmellik Ödülü sürecine yönelik basın toplantısı, 24 Ocak'ta BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. Bursa Mükemmellik Ödülü’nde yer alan kurumların temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıya BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek, BURFAŞ  Genel Müdür Muhammed Gümüşsoy, COATS İnsan Kaynakları Direktörü İlhami Öztürk ve Doğu Pres  Kurumsal Gelişim Direktörü Nurşen Dağlı katıldı. Ödül sonuçları 15 Nisan Cumartesi akşamı törenle açıklanacak. 

 

 

BURFAŞ: Bursa Büyükşehir Belediyesi işletmelerinden Burfaş 1992 yılından bugüne kentin farklı noktalarında, farklı içeriklere sahip tesislerde uygun fiyatlarla her kesime hizmet sunuyor. 

 

COATS: 262 yıl önce İskoçya'da kurulan Coats zengin mirasa sahip global bir şirket. Endüstriyel ipliklerde, dikiş ipliklerinde ve ev ürünlerinde dünya piyasasının lideri. 

 

DOĞU PRES: Geçen yılın Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü sahibi Doğu Pres 1989 yılında pres parça üretimi amacı ile otomotiv yan sanayi alanında kuruldu. Bosch, Delphi, Denso, Schaeffler gibi önemli kurumlara hizmet veriyor.

 

2016 Bursa Mükemmellik Ödülü EFQM Değerlendirici EAT Eğitimi’ni tamamladılar

 

13 - 14 Ocak 2017 Cuma - Cumartesi  Podyum Davet'Te KalDer Ödül Sekreteri Berçin Gün tarafından 42 Değerlendirici ve Bursa Mükemmellik ödülü Yürütme Kurulu üyelerinin katılımı ile EFQM Mükemmellik Modeli, EAT Eğitimi  yapıldı. 14 Ocak'ta değerlendiricilere 2016 Bursa Mükemmelik Ödülü'ne katılan kurumların "Ödül Başvuru Dokümanları" teslim edildi. Bireysel değerlendirmeler 16 Ocak 2017'de başladı. Gruplar Şubat ayında uzlaşım toplantısı, Mart ayında saha ziyaretini yapmak üzere bir araya gelecekler.

 

 

Tredin Otomotiv Ulusal Kalite Hareketi’ne Katıldı

 

Tredin Otomotiv yönetici ve çalışanları ile KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ve Ödül Yürütme Kurulu üyelerimizin katılımı ile EFQM Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imzaladık. KalDer ailesine yeni katılan Tredin Otomotiv ailesine mükemmellik yolculuğunda başarılar dileriz.

 

 

Ayrıntılı bilgi için; ebru.yalcin@kalder.org

Geri