KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2016 Bursa Mükemmellik Ödülü Başvuruları Başladı

1998 yılından bu yana BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi iş birliği ile yürütülen Bursa Mükemmellik Ödülü’nde 2016 yılı çalışmaları; 29 Eylül 2016 Perşembe günü yapılan basın toplantısı ve ardından gerçekleştirilen konferans ile başladı.

BUSİAD Evi’nde gerçekleştirilen basın toplantısına BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Tezel, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve ödül sürecinde daha önce yer alan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

 

“Son Başvuru tarihi 03 Ekim 2016 Pazartesi”

Sadettin Çiçek ise 03 Ekim 2016 Pazartesi gününe kadar alınacak kurumların başvurularının ardından, eğitimler ile başlayacak hazırlıkların yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade ederek, ödül takvimine göre değerlendiriciler tarafından kurum değerlendirmesi ve saha ziyaretlerinin tamamlanacağını ve 15 Nisan 2017’de ödül alan kuruluşların açıklanmasıyla sürecin sona ereceğini belirtti.  

Basın toplantısının ardından düzenlenen konferansta 2015 Bursa Mükemmellik Büyük Ödülü

sahibi BÜROSİT adına Genel Müdür Turgay Çalışkan, 2015 Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü sahibi DOĞU PRES adına CEO Yusuf Ekinci ve EFQM Avrupa Kalite Ödülü sahibi Nilüfer Belediyesi adına Başkan Mustafa Bozbey deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

 

 

 

 

 

 

ebru.yalcin@kalder.org

 

Geri