KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2015 Bursa Mükemmellik Ödülü Sonuçları Açıklandı

 

2015 Bursa Mükemmellik Ödül süreci 16 Nisan 2016 Cumartesi akşamı ödül sonuçlarının açıklanması ile sona erdi.

 

Mükemmellik kültürünün, çağdaş kalite anlayışının yaygınlaşması, kalite çalışmalarının teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla 1998 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde yürütülen, EFQM Mükemmellik modeline göre verilen Bursa Mükemmellik Ödülü’nde 2015 yılı süreci tamamlandı. 16 Nisan 2016 Cumartesi akşamı iş dünyası ve kent protokolünün katılımıyla düzenlenen törende açıklanan sonuçlara göre;

 

* BÜROSİT 2015 BURSA MÜKEMMELLİK BÜYÜK ÖDÜLÜ’nü almaya hak kazandı. Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ve Genel Müdür Turgay Çalışkan aldı.

 

* DOĞU PRES 2015 BURSA MÜKEMMELLİK BAŞARI ÖDÜLÜ’nü almaya hak kazandı. Ödülü CEO Yusuf Ekinci ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Ekinci aldı.  

 

* İLHAN PARSEKER MES. ve TEK AND. LİSESİ 2015 BURSA EĞİTİMDE MÜKEMMELLİK JÜRİ TEŞVİK ÖDÜLÜ’ almaya hak kazandı. Ödülü Okul Müdürü Erdal Kaymaz ve Kurucusu İlhan Parseker aldı.

 

Ödüller BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay tarafından takdim edildi. Ödül alan kurumların çalışanlarının sevinci salonda renkli ve coşkulu anlar yaşattı. Törende Müzisyen, Müzik Öğretmeni Emre Dayıoğlu da yöresel ezgilerden oluşan bir performans sundu.

 

Geri