KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

14. Kalite ve Başarı Sempozyumu Hazırlıkları Başladı:Sempozyum 15-16 Nisan 2016'da

 

 

“Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak” misyonumuzla; 2003 yılından bu yana her yıl değişik bir tema çerçevesinde KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde, Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi ve Uludağ İhracatçı Birlikleri destekleriyle düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 14'üncüsünün hazırlıkları başladı.

 

 

Eylül ayında düzenlenen çalıştayla içeriği yenilenen sempozyum 14'üncü yılında da katılımcılarına dopdolu bir programla karşılayacak.  

 

Uzman konuşmacılar, Yaşam Kalitesi Paneli, Kalite ve Başarı Fuarı, karikatür sergisi, kitap imza saatleri, ‘Saklamıyorum, Paylaşıyorum’ kumbarası, fotoğraf anı köşesi ve daha çok pek çok etkinlik sempozyumda yer alacak. Sempozyum ikinci günü ise 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü’nün sonucu açıklanacak. 

 

“15-16 Nisan 2016 tarihlerini ajandalarınıza not ediniz”

Sempozyum 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. Sponsorluk ve fuar görüşmelerinin başladığı bugünlerde ilk sponsorlar netleşti. Sempozyum erken sponsorlarımız alfabetik sırayla;

 

·         Aktaş,

·         Beyçelik

·         Bosch

·         Contitech

·         Coşkunöz

·         Nilüfer Belediyesi

·         Tüyap

·         Uludağ Reklam

 

Sempozyum kapsamında düzenlenen Karikatür Yarışması'nın ön hazırlıkları da başladı. Anadolu Karikatürcüler Derneği ile yapılan toplantıda yarışmanın takvimi belirlendi ve önümüzdeki günlerde duyurusu sanatseverlerle paylaşılacak.

 

 

Sempozyumda kimleri göstermek istersiniz?

 

Öneriler, sponsorluk ve fuar koşulları için; arzu.ozel@kalder.org

Geri