KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2014 Bursa Kalite Ödülü Sahiplerini Buldu

 

Çağdaş kalite anlayışının kentimizde ve ülkemizde yaygınlaşması, kalite çalışmalarının teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla 1998 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde yürütülen Bursa Kalite Ödülü’nde 2014 yılı süreci tamamlandı. 18 Nisan 2015 Cumartesi akşamı düzenlenen törenle ödüller sahiplerini buldu. Bursa Kalite Ödül Jürisi tarafından açıklanan sonuçlara göre;

 

*Bürosit,  2014 Bursa Kalite Başarı  Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödülü Genel Müdür Turgay Çalışkan ve Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener aldı.

 

*Yazaki Otomotiv, 2014 Bursa Kalite Başarı  Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödülü Genel Müdür Metin Türk aldı.

 

*Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2014 Bursa Kalite Başarı  Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödülü Okul Müdürü Mehmet Türkmen aldı.

 

*U.Ü. Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, 2014 Bursa Kalite Büyük  Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödülü Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak,  Okul Müdürü Prof. Dr. Ömer Kaynaklı ve Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu aldı

 

 

Ödülleri sahneden BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay kurumlara takdim etti. Bursa Kalite Ödülü 1998 yılından bu yana BUSİAD, KalDer işbirliğinde EFQM Mükemmellik Modeli’ne göre verilmektedir. 

 

Törende Bursa Kalite Ödülü değerlendiricisi olarak 15 yıldır gönüllü olarak görev alan Sadettin Çiçek ve Seyfi Değirmenci’ye de plaket takdim edildi.

 

 

Gecede Carnaval Turco grubunun performas gösterisi ile keyifli anlar yaşandı.

Geri