KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2013 Bursa Kalite Ödülünde Sonuçlar 19 Nisan 2014 Cumartesi

akşamı törenle açıklanacak

 

 

Çağdaş kalite anlayışının yaygınlaşması, kalite çalışmalarının teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla 1998 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) işbirliği ile yürütülen Bursa Kalite Ödül sürecinde hazırlıklarında sona doğru geliniyor.

 

Ödül töreni: 19 Nisan 2014 Cumartesi, 18:30

Bursa Kalite Ödülü Çalışmalarında Heyecan Dorukta

 

Çağdaş kalite anlayışının yaygınlaşması, kalite çalışmalarının teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla 1998 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) işbirliği ile yürütülen Bursa Kalite Ödül süreci, Eylül 2013’te yapılan Bursa Kalite Ödülü Basın Toplantısı ile kurumlara duyurulmuş ve ardından başvurular alınmıştı. 

 

Kuruluş başvurularının alınmasının ardından kurum ve kuruluşların eğitimleri gerçekleşti ve kuruluşlar başvuru dökümanlarını hazırladı. Bursa Kalite Ödülü takvimi doğrultusunda değerlendiriciler uzlaşım toplantısında bir araya geldi. Ardından değerlendiriciler Alptekin Aykaç’ın eğitmenliğinde saha ziyareti planlamaları için eğitimlerini tamamladılar. Kurumlara saha ziyaretleri 24 Mart – 04 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak ve uzlaşım toplantıları ile değerlendirmeler tamamlanacak. Bursa Kalite Ödülü Jürisi’nin nihai kararıyla sonuçlar 19 Nisan 2014 Cumartesi akşamı Bursa Kalite Ödülü töreninde açıklanacak. Bursa Kalite Ödülü’nde yer alan kurumlar:

 

Özel Kurumlar Kategorisinde

·         Ficosa Otomotiv

Kamu Kurumları Kategorisinde

·         U.Ü. Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu

·         OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

·         Gemlik Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Ayrıntılı bilgi için; ebru.yalcin@kalder.org

Geri