KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

18 Nisan 2014 Cuma 16:00-17:30

"Yenileşim ve Fırsatlar"

Dr. Hasan Kuş

KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ, Genel Sekreter

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU, İcra Kurulu Üyesi

 

2007-2013 arasında çalıştığı Anadolu Grubu’nda, Johns Hopkins Medicine ile afiliye olan Anadolu Sağlık Merkezi Genel Müdürü (2007-2011), sonrasında Anadolu Grubu Sağlık Sektörü İş Geliştirme Başkanı ve Anadolu Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı (2011-2013). Anadolu Grubu’ndan önce, 2002 – 2007 yılları arasında Acıbadem Sağlık Grubu'nda Kozyatağı Hastanesi Direktörlüğü ve Grup Tıbbi Direktör Yardımcılığı görevlerini yerine getirdi. 

Sosyal Güvenlik Kurumu'na "Sağlık Hizmet Sunucuları için Seçim Kriterleri" konulu raporu kaleme almış olan Dr. Kuş, 2009-2013 arasında OECD üyesi ülkelerin iş dünyasını temsil eden ve merkezi Paris’te bulunan BIAC'ın (Business and Industry Advisory Committee) Sağlık Politikaları Çalışma Grubu'nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2007-2012 tarihleri arasında Joint Commission International (JCI) için ABD dışından ilk tetkikçilerden biri olarak uluslararası hastane tetkiki yapmış olup, halen JCI European Advisory Council üyesidir. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1987 yılında mezun olmuş, genel cerrahi uzmanlık eğitimini takiben İngiltere'de, Leeds Üniversitesi'nde Hastane Yönetimi konusunda master yapmıştır.

 

Metin Nil

VESTEL, ArGe Yöneticisi

 

Lisansını Elektronik&Haberleşme Mühendisliğinde Yıldız Teknik Üniversitesinden aldı. Yüksek lisansını Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Ana Bilim Dalında tamamladı. Profosyonel kariyerine ilk olarak üniversitede Araştırma Görevlisi olarak başladı. Ardından Tübitak Marmara Araştırma Merkezinde Araştırmacı olarak devam etti. 2001 yılında Vestel Elektronik A.Ş. ArGe bölümde araştırmacı olarak işe başladı. 2006 yılından bu yana Vestel Elektronik A.Ş. ArGe Bölümünde yönetici olarak çalışmaktadır.

 

2010 yılından bu yana Ege Üniversitesi Elektrik&Elektronik Mühendisliği bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir.

 

Ersan Özer

UZMAN TV, Genel Müdür

 

Ersan Özer 1969 yılında İstanbul'da doğdu. En son Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitirdi.Basında muhabir, yazar (Aktüel, Akşam) televizyonda yönetmen, senarist, haberci (Şok, Beyaz Show, Televizyon Çocuğu, NTV Haber Merkezi) olarak çalıştı. Şehir Efsaneleri adında bir kitap yazdı.

 

1999 sonunda itiraf.com'u kurdu. Sitenin kısa sürede popülerleşmesi sonucunda televizyonculuğu bırakıp hayatını internetten kazanmaya karar verdi. itiraf.com'u 2004 yılında EBİ'ye sattı. 2005 yılında Gittigidiyor.com'un ortakları ile birlikte MagNet Bilişim Hizmetleri'ni kurdu.  Magnet Bilişim Hizmetleri bünyesinde fikir babası olduğu istanbul.net, ankara.net, izmir.net arkadaşlık sitelerini ve UZMANTV projesini hayata geçirdi.

Geri