KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:262

Cihat ŞENER, Eğitim Danışmanı, Yazar

30 yıl çeşitli  dershanelerde öğretmenlik  ve yöneticilik yaptı. HBB Tv, Tv 8 ve  TRT 2’de «Hayatımız Sınav» adlı programı hazırladı, sundu. Halen bir üniversitenin Eğitim Danışmanı.  «Hayatımız Sınav» adlı bir kitabı bulunuyor. Marmara  Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü’den mezun.

 

Prof. Dr. Nurdan KALAYCI Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi

Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD 

 Lisans derecesini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim (EPÖ) dalında tamamlamıştır.Yüksek lisans derecesini Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Programları ve Öğretim (EPÖ) Anabilim Dalı’ndan, doktora derecesini ise, Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi bünyesinde bulu¬nan EPÖ Anabilim Dalı’ndan almıştır. Öğrenme ve öğretim süreçleri, aktif öğretim yöntemleri, üst düzey düşünme becerileri, yükseköğretim kurumlarında akademisyenlerin öğretim performansını değerlendirme süreçleri, yükseköğretimde kalite, toplumsal cinsi¬yet eşitliği ve eğitimi, eğitim programları ve öğretim alanında, yurt içinde ve yurt dışında yayımlanmış olan 30’dan fazla makalesi, vermiş olduğu konferansları ve gerçekleştirdiği proje çalışmaları olmuştur.

 

 Batuhan AYDAGÜL, EĞİTİM REFORMU GİRİŞİMİ Direktörü

Stanford Üniversitesi Uluslararası Karşılaştırmalı Eğitim alanında yüksek lisans ve Marmara Üniversitesi İşletme alanında lisans derecesi bulunuyor. Liberya Eğitim Bakanlığı’ndan Üstün Hizmet Ödülü, Chicago Council of Global Affairs tarafından 2012 Patricia Blunt Koldyke Sosyal Girişimcilik Ödülü’ne layık görüldü.  

Geri