KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

 BOSCH Açık Kapı Günü Etkinliğindeydik

 

KalDer, iyi uygulamaların paylaşımına yönelik teknik gezilerde üyelerini buluşturmaya devam ediyor. Bu amaçla Mayıs ayında Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Bursa Fabrikası tarafından düzenlenen 2 günlük programa katılım sağlandı.  Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Bursa Fabrikası, iş mükemmelliği alanında yaptığı çalışmalarla paydaşlarına örnek olmak ve bu konudaki uygulamaları ile ülkemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Açık Kapı Günü" organizasyonları kapsamında deneyimlerini paylaşıyor.

 

Yıl içerisinde belli dönemlerde düzenlenen ve firmaların büyük ilgi gösterdiği "Açık Kapı Günü" etkinliklerinin Mayıs ayı programına katılan KalDer’in üyesi kurumların temsilcileri dopdolu bir program içeriğiyle kurumun çalışmaları hakkında bilgi alma fırsatı buldular.  

 

Katılımcılar program kapsamında sahibi Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Bursa Fabrikası’nın Strateji Yönetimi ve İş Mükemmelliği, İşe Alım ve Performans Yönetimi, Süreç Yönetimi ve Moderasyon Havuzu, Beyaz Yaka Yetenek Yönetimi, Endirekt alanlarda Süreç İyileştirme, Mavi Yaka Yetenek Yönetimi, Bilgi Yönetimi Yaklaşımları, TPM Süreci, İyileştirme Öneri Sistemi konularındaki uygulamaları hakkında, ilgili uzman çalışan ve yöneticilerinden bilgi aldılar.  Sunumların ardından fabrika turu ve imalat alanı gezisi ile  program tamamlandı.

 

 

Avrupa Kalite Ödülü ve Mükemmellikte Süreklilik Ödülü sahibi Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Bursa Fabrikası iş mükemmelliğindeki uygulamalarıyla diğer kurumlar için rol model olma özelliği taşıyor. EFQM Mükemmellik modeli uygulayan KalDer üye kurumları; Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa Fabrikası’na, her yıl düzenlediği programlarla bilgi ve deneyimlerini paylaştığı için teşekkürlerini ilettiler.

 

Bilgi için; ebru.yalcin@kalder.org 

Geri