KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

KalDer Bursa Şubesi ve TSE Bir Arada


KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay ve Genel Sekreteri Aykan Kurkur, TSE Bursa İl Koordinatörü Ömer Eyyupoğlu'nu makamında ziyaret ederek KalDer'in çalışmaları hakkında bilgi verdi ve görüş alışverişinde bulundu.

 

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Ömer Eyyupoğlu'na yeni görevinde başarı dileklerini iletirken, Türkiye'de ve Bursa'da kalitenin merkezi TSE ile KalDer'in bundan sonraki süreçte işbirliklerinin sağlayacağı katkılar görüşüldü. KalDer'in çalışmalarını geçmişten itibaren yakından takip eden Ömer Eyyupoğlu yeni dönemde yapılacak çalışmalarda işbirliklerine hazır olduklarını dile getirdi.


Ziyarette KalDer'in kurucuları arasında yer alan TSE'nin unutulmaz Başkanı Mehmet Yılmaz Arıyörük'ün kaliteye ve KalDer'e katkıları da dile getirildi.

 

 

Ulusal Kalite Hareketi'nde Yeni Kurumlar

 

Üyemiz Plaza Tur'da gerçekleştirilen sunumla Ulusal Kalite Hareketi'nin kurumların yönetim sistemlerinde sağladığı katkıları aktardık.

 

 

Üyemiz Erdem Kaya Patent 31 Ekim 2015 Cumartesi günü Ulusal Kalite Hareketi iyiniyet bildirgesini imzaladı.

 

 

Gönüllü Eğitimlerimiz Devam Ediyor

KalDer Bursa Şubesi Eğitimde Kalite Uzmanlık Grubu’ndan Psikolog Erhan Ağbaba’nın eğitmenliğinde Pilot Koltuk’ta "İletişim Becerileri" eğitimini gerçekleştirdik. Firmadan 50 katılımcı ile gerçekleşen eğitimde uygulama örneklerine yer verildi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi – Besaş çalışanlarına KalDer Bursa Şubesi Eğitimde Kalite Uzmanlık Grubu Üyesi Uzm. Psk. Dnş. Gönül Hazneci tarafından "Stres Eğitimi" verildi. Kurumdan 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen eğitim büyük bir ilgi ve aktif katılım ile gerçekleşti.

 

Geri