KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:262

KalDer Bursa 2014 Yılı 6 Aylık YGG Toplantısı Yapıldı

 

KalDer Bursa Şubesi 2014 yılı 6 aylık Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı 08 Temmuz'da yapıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri  ve çalışanların katıldığı toplantıda yıllık stratejik plan ve ilk altı ayda elde sonuçlar üzerine Genel Sekreter Aykan Kurkur tarafından sunum yapıldı. Elde sonuçlar değerlendirilerek, görüş alış verişi ve ikinci 6 aylık dönem için öneriler alındı. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay elde edilen pozitif sonuçlar için teşekkür etti.

 

 

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyaret Edildi

 

Eğitim çalışmalarına her zaman önem veren, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitim kurumlarıyla sürekli işbirliği içerisinde bulunarak kalite çalışmalarını destekleyen KalDer Bursa Şubesi; Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Veysel Sarıkaya’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

Yazaki Otomotiv UKH’ye Katıldı

 

KalDer üyelerinden Yazaki Otomotiv firması yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile Ulusal Kalite İyi niyet Bildirgesini imzalayarak mükemmellik yolculuğunda “ben de varım” dedi.  EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında çalışmalarını yürüten Yazaki Otomotiv sürecin heyecanını çalışanları ile paylaşarak kararlı bir şekilde kalite yolculuğunu sürdürüyor.

 

 

AIESEC’ten KalDer’e Ziyaret

 

AIESEC Bursa Şubesi öğrencileri KalDer Bursa Şubesi’ni 17 Temmuz'da ziyaret etti. 2003 yılından bu yana her yıl düzenlediğimiz Kalite ve Başarı Sempozyumu’na toplulukta yer alan öğrencilerden 40 kişilik bir grupla destek veren AIESEC Bursa Şubesi aynı zamanda yıl içerisinde çeşitli projelerinin hazırlık aşamalarında öneri ve destek alarak KalDer’in tecrübelerinden yararlanıyor.

 

Ziyarette; işbirliğinin karşılıklı yararları ve devamlılığı, bu işbirliğinin öğrencilere iş yaşamına katılmadan önce sağladığı deneyimler, kazanımlar ve KalDer’in AIESEC’le yaptığı organizasyonlardaki memnuniyeti üzerine bir görüşme gerçekleştirildi. Genç arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

          

Geri