KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

18 Nisan 2014 Cuma 14:00-15:30

"Çalışanlarla Başarmak"

Ahmet Hakan Tola

BURSAGAZ, Genel Müdür

 

1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş ve sektörün tecrübeli kuruluşu İGDAŞ İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş.’de çalışma hayatına başlamıştır. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği Yüksek Lisans eğitimini tamamlamış İGDAŞ’ta proje, yatırım ve pazarlama bölümlerinde yöneticilik yapmıştır. 2005 yılında Çalık Grup’a geçerek Bursagaz’da Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlamıştır.

 

HSV Kayseri Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’nin Çalık Holding bünyesine katılması ile Nisan 2007’de Kayserigaz Genel Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Enerji sektöründe 18 yıllık tecrübeye sahip olan Tola, Mayıs 2010 tarihinden itibaren Bursagaz Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir Bursagaz’da Great Place to Work çalışmalarını entegre eden Tola, Bursagaz’ın 50-500 çalışana sahip şirketler kategorisinde Türkiye’nin en iyi 3. İş vereni olmasını sağlayacak pek çok projeyi de hayata geçirmiştir.

 

Necip Özçer

LC WAIKIKI, Yönetim Kurulu Üyesi

 

ODTÜ Kimya Mühendisliği mezunu olup, İşletme Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Halen Sosyal / Kültürel  Antropoloji Bölümünde tez aşamasında doktora programı öğrencisidir. 2006 yılına dek Sabancı Holding,  Brisa Bridgestone Sabancı Lastik AŞ. de  Kalite, Araştırma- Geliştirme , Üretim  ve İnsan Kaynakları Geliştirme bölümlerinde görev almıştır. En son görevi Endüstri İlişkileri ve İnsan Kaynakları Direktörlüğüdür. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri denetçiliği ve başdenetçiliği ile Ulusal Kalite Ödülü değerlendiriciliği yapmıştır.

 

Halen hazır giyim moda perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren LC Waikiki Mağazacılık A.Ş de üst düzey yönetici  olarak görev yapmaktadır. İnsan Kaynakları, Süreç Yönetimi, Lojistik Yönetimi, Bilgi Sistemleri, Yatırımlar,  Denetim konularında yönetim görevi almıştır. Kasım 2011 de Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. “Küresel Yaklaşımlar” ve “Yönetimde Yaratıcılık ve Yenilikçilik” isimli iki kitabı vardır.

 

 

Masis Aram Gözbek

BOĞAZİÇİ CAZ KOROSU Şefi

 

2004 yılında, Radyo Boğaziçi'nin düzenlediği, “Battle of the Bands” yarışmasında 1. oldu. 2005’te KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması’nda, yapmış olduğu düzenleme 3.lük aldı. TRT İstanbul Radyosu Gençlik Korosu’nda görev aldı. 2007’de BÜMK Caz Korosu’nun şefliğini üstlendi. Koro ile birlikte; 2008 yılında Avusturya’da düzenlenmiş olan ‘’Vokal Total’’ isimli dünya çapındaki en prestijli a cappella yarışmasında, pop ve caz kategorilerinde ‘gümüş diploma’ ödülü aldı. 2010'da Çin’de düzenlenen 6. Dünya Koro Olimpiyatları'nda Çağdaş Müzik kategorisinde ‘dünya ikincisi’, Oda Korosu ve Caz kategorilerinde ise ‘dünya üçüncüsü’ oldu ve üç altın diploma ile Türkiye’ye döndü.

 

2011 Haziran’da ‘Metroda mini konser’ isimli video, 10.000.000’a yakın tıklandı. Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü’nden ayrılıp, Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları, Kompozisyon Bölümü’nü kazandı.

Geri