KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

2016 Yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantımızı Yaptık

KalDer Bursa Şubesi 2016 yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantımızı 26 Aralık 2017 Pazartesi akşamı Sheraton Bursa Otel'in ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Toplantı başlangıcında 2016 yılındaki acı olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, asker ve polislerimizi, devlet görevlilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle andık.

Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanların katıldığı toplantıda yıllık stratejik plan ve elde sonuçlar üzerine Genel Sekreterimiz Aykan Kurkur tarafından sunum yapıldı. Sonuçlar değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu, 2017 stratejik planı görüşüldü. Toplantı Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Elbay'ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi. Toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanlar yıl sonu yemeğinde bir araya geldi.

2016 yılındaki çalışmalarımızda bizlere destek veren tüm kurumlarımıza ve kalite gönüllülerine, toplantımızda bizleri ağırlayan Sheraton Bursa Otel'e teşekkürlerimizi sunar; 2017'nin ülkemiz ve dünyada huzurlu, sağlıklı, başarılı geçmesini dileriz.

Geri