KalDer Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi
E-Bülten

Toplam Kalite Bir Yaşam Biçimidir

2024
Sayı:263

"Yaşamaya Dair" Oyunu KalDer Üyeleri İle Buluştu

 

12. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda Yaşam Kalitesi Paneli’ne konuşmacı olarak katılan Sanatçı Genco Erkal sempozyum sonrası gelen taleplerle KalDer ailesi ile bir kez daha buluştu.

 

30 Eylül  2014 Salı akşamı Nazım Hikmet Kültürevi’nde KalDer üyeleri ve paydaşları “Yaşamaya Dair” oyununu izlemek üzere bir araya geldiler. Nazım Hikmet'in ölümünün 50. yıldönümü için Genco Erkal'ın uyarlayıp yönettiği oyunda Sanatçı Genco Erkal ve Tülay Günal performansıyla Bursa Cezaevi'ndeki yaşamından kesitler, şiirler, şarkılar sunuldu.

 

Tek perde olarak sergilenen oyunun sonunda KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay tarafından sanatçılara karanfil takdim edildi. Oyuncular etkileyici performansları ile uzun süre alkışlandı. Eminönü’nde yer alan Ali Paşa Hanı’ndaki tiyatro sahnesine yönelik yaşanan üzücü olay sonrası Bursa’daki seyircinin coşkulu ilgisinden memnun kalan ve moral bulan Sanatçı Genco Erkal, oyunun bitiminde sosyal medyadan da Bursalı izleyicilerine teşekkür etti.

 

 

 

Tiyatro etkinliğinin üye ve paydaşlarımızla buluşmasına destek veren;

Bosch San. ve Tic. A.Ş. – Bursa

Grammer A.Ş.

Nilüfer Belediyesi’ne

teşekkürlerimizi sunuyoruz.

---------------------------------------------------------------------

Ulusal Kalite Hareketi Çalışmaları Devam Ediyor

 

Eylül ayında Baktat ve Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Ulusal Kalite Hareketine katıldı.

 

Eylül ayı içerisinde yine birçok kurum EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında UKH (Ulusal Kalite Hareketi Eğitimi) aldı: Burfaş, Bürosit, İmortaş, Yazaki Otomotiv

 

Yine eylül ayı içerisinde bu kurumlar haricinde; Ermetal, Nilüfer Belediyesi, Üçler Kelepçe, Türkay Tekstil EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında rehberliklerini almaya devam ettiler.

 

Ulusal Kalite Hareketine katılmak ve bilgi almak için; ebru.yalcin@kalder.org

 

2. Yarı Yıl Eğitimlerimiz Başladı

2014 yılı 2. yarı yıl eğitimlerimiz başladı. Eğitimler Aralık ayına kadar sürecek. İlk eğitimimiz 27 Eylül tarihinde Prof. Dr. Mehmet Tanyaş eğitmenliğinde Depo Yönetimi eğitimiydi. Kaplam, Fkt, Rodaport, Expertmetal, Yazaki, Prysimian, Bpo, Yıldırımlar, Üçge Drs firmalarından katılımcılar ile gerçekleştirildi. Ayrıntılı bilgi için; nazan.tunali@kalder.org

 

Geri